Košarka

Hezonja: "Nisam imao ponudu Panathinaikosa, u Portlandu je pobjeđivanje važno"

Matej Kačan • petak, 08.11.2019.
Hezonja: "Nisam imao ponudu Panathinaikosa, u Portlandu je pobjeđivanje važno"
Foto: EPA

Mario Hezonja je nakon utakmice Portlanda i LA Clippersa, koju su njegovi Blazersi izgubili sa 107:101, dao nekoliko izjava za portal Eurohoops, a dotaknuo se Portlanda i svoje bivše europske ekipe, Barcelone...

Hezonja je u sinoćnjem porazu Blazersa u Staples Centru kod LA Clippersa limitiran na tek dva poena, a nakon utakmice je dao komentar za novinara Eurohoopsa Georgea Efkarpidesa te se dotaknuo Barcelone u kojoj je igrao prije odlaska u NBA.

"Barca je uložila mnogo novaca u ekipu i izgleda sjajno. Zadnjih nekoliko godina je za njih bilo vrlo teško. Drago mi je što mogu vidjeti da se puno uložilo u ekipu koja ima šampionski mentalitet. Mislim da je Mirotić donio dobru odluku za sebe i svoju obitelj. On je sjajan igrač, košarka i obitelj su mu sve. Povratak u Europu je bila odlična odluka i drago mi je za njega."

Osim Barcelone, Hezonja je govorio i o Panathinaikosu čiji je poznat gorljivi navijač, a prokomentirao je i glasine o ponudi grčkog velikana tijekom ljeta.

"Panathinaikos je za mene kao obitelj. Stotine navijača mi je javljaju svaki dan i uživam u razgovoru s njima. Također, pratim i Giannakopoulosa na Instagramu. Ne znam za nikakvu službenu ponudu od Panathinaikosa ovog ljeta."

Hezonja je tijekom prijelaznog roka otišao iz New York Knicksa u Portland gdje ima važnu ulogu s klupe i dosta minuta.

"Ovdje je definitivno drugačija vibra nego u zadnjoj sredini gdje sam bio. Ovdje je pobjeđivanje važno i svi igrači su pobjednici koji igraju košarku na pravi način."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!