Tenis

Ćorić nije otputovao s reprezentacijom: "Borna je dobio temperaturu, očekujemo ga kroz dan-dva"

Mihaela Bradovski • utorak, 12.11.2019.
Ćorić nije otputovao s reprezentacijom: "Borna je dobio temperaturu, očekujemo ga kroz dan-dva"
Foto: Pixsell

Ništa ne ide glatko kada je u pitanju Hrvatska i nastup u Davis Cupu. Na sve probleme nadovezala se i viroza Borne Ćorića koji će se tako kasnije priključiti reprezentaciji u Madridu...

Otkazivanje nastupa Marina Čilića zbog ozljede pa otkaz Željku Krajanu i sada povišena temperatura Borne Ćorića koji nije mogao s ostatkom reprezentacije krenuti na put za Madrid.

"Jutros smo imali situaciju, Borna je dobio temperaturu tijekom noći tako da nije bio u stanju putovati s nama, no doći će čim se stanje stabilizira, nadamo se u srijedu ili najkasnije u četvrtak. Svi ostali dečki su s nama i spremni smo za put. Već večeras imamo trening u Madridu", referirao je vršitelj dužnosti izbornika Franko Škugor prije puta.

Škugoru koji se prvi put nalazi u sličnoj situaciji, pomagat će Antonio Veić.

"Antonio je tu s nama jer je otkazao Lovro Zovko koji je bio jedan od pomoćnih trenera. Odlučili smo priključiti Antonija s obzirom da nam treba još jedna osoba, radio je ujedno s Bornom u zadnje vrijeme i vrlo je korisno da je s nama. Imamo trening već večeras i dobro je da što prije probamo uvjete, da se prilagodimo. To sigurno neće biti ništa intenzivno, ali zbog prilagodbe je dobro što prije osjetiti teren."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!