Nogomet

Livaković: "Hrvatska uvijek ide na pobjedu, ne smijemo razmišljati o bilo kakvom drugom raspletu"

hns.family, Petar Jenjić • utorak, 12.11.2019.
Livaković: "Hrvatska uvijek ide na pobjedu, ne smijemo razmišljati o bilo kakvom drugom raspletu"
Foto: Pixsell

Reprezentativni vratar Dominik Livaković podijelio je svoja razmišljanja o odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke u Rijeci...

Svoju najavu kraja kvalifikacija dao je i Dominik Livaković koji vjeruje da će obrana dobro funkcionirati, bez obzira tko će zamijeniti Domagoja Vidu i Dejana Lovrena.

"Imamo kvalitetne braniče u kadru i siguran sam da neće biti problema sa zadnjom linijom, bez obzira tko će zamijeniti Vidu i Lovrena. Osim toga, Hrvatska kao viceprvak svijeta uvijek ide na pobjedu, ne smijemo niti razmišljati o bilo kakvom drugom raspletu."

Livaković se vraća na Rujevicu samo nekoliko dana nakon pobjede Dinama protiv Rijeke.

"Prije par dana moj je Dinamo odigrao odlično na Rujevici, nadam se da će tako biti i protiv Slovačke. Tu sam odigrao i prvu natjecateljsku utakmicu za reprezentaciju, protiv Engleske, i nadam se da ćemo baš ovdje osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo."

Mladi vratar spreman je za nove izazove.

"Ponašam se kao i prvog dana u reprezentaciji, spreman sam za svaku utakmicu, kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Protiv Šahtara smo u Dinamu doživjeli šok, no pobjedom nad Rijekom brzo smo se oporavili."

Vjeruje da neće imati previše posla, kao što nije imao u prvoj utakmici.

"U Slovačkoj nisam imao mnogo posla, a uvjeren sam da će dečki ispred mene dobro odraditi svoj posao. Igrački su Slovaci jako kvalitetni, odmah iza nas u ovoj skupini. Hamšika svi znaju, on im je jedan od najboljih igrača u povijesti."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!