Tenis

Kutak za kladioničare: Nadal ostavlja nadu živom, veliki dvoboj u Gružu

Branimir Korać • petak, 15.11.2019.
Kutak za kladioničare: Nadal ostavlja nadu živom, veliki dvoboj u Gružu
Foto: EPA

Zanimljiv sportski petak je pred nama, a jedan od središnjih dvoboja dana je onaj između Juga i Mladosti...

Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal je u situaciji biti ili ne biti, ali niti pobjeda mu ne garantira prolaz u polufinale ATP Finalsa. Ipak, s njom bi još zadržao šanse jer ga svaki drugi scenarij izbacuje iz borbe za prolaz. Međutim nije sve na Nadalu. Može se dogoditi da i s pobjedom ne prođe, a da se to ne dogodi, treba pomoć Daniila Medvedeva kojeg Alexander Zverev u zadnjem meču dana ne smije pobijediti. Nadalu ne preostaje ništa drugo nego odraditi svoj dio posla, svladati Tsitsipasa i čekati rasplet u susretu Medvedeva i Zvereva.

Prognoza: Pobjeda Nadala

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Nadala 1.55, pobjeda Tsitsipasa 2.85

Jug - Mladost

Dvoboji između Juga i Mladosti uvijek bude posebnu pozornost, ali već dugo ove momčadi nisu bile ovako bliske kvalitetom. Mladost je jača nego prošle sezone, Jug je od vrhunske klase izgubio Jokovića, ali dobio Obradovića i očekuje se odličan meč. Prednost Juga je njegov bazen, u Gružu ga je jako teško pobijediti što je saznala i Barceloneta koja je iznimno jaka ove sezone, ali Dubrovnik je napustila poražena. Ne treba očekivati pobjedu jednih ili drugih velikom razlikom, očekuje se dosta tijesan i neizvjestan dvoboj.

Prognoza: Pobjeda ili neriješeno Juga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda ili neriješeno Juga 1.65, pobjeda ili neriješeno Mladosti 1.90

Ivo Karlović - Sekou Bangoura

Jučer smo predlagali i ostajemo pri tome. Ivo Karlović na Challengeru u Houstonu nakon kišnih odgoda danas igra protiv Sekoua Bangoure, igrača koji je trenutno 308. na ATP ljestvici i daleko od onih najboljih. Bangoura je 28.godišnjak, točnije za četiri dana proslavit će 28. rođendan i pobjeda protiv Karlovića bila bi mu jedna od najzvučnijih u ne baš briljantnoj karijeri, ali hrvatski tenisač za klasu je jači i ovdje ne bi smio imati problema. Bangoura je u prvom kolu svladao Nijemca Petera Hellera s 0:6, 6:4, 6:2, ali u drugom kolu čeka ga puno zahtjevniji protivnik.

Prognoza: Pobjeda Karlovića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Karlovića 1.60, pobjeda Bangoure 2.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!