Nogomet

Kutak za kladioničare: Švicarska protiv Gibraltara osigurava nastup na Euru

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.11.2019.
Kutak za kladioničare: Švicarska protiv Gibraltara osigurava nastup na Euru
Foto: EPA

Ponedjeljak donosi završetak kvalifikacija za Europsko prvenstvo u nekoliko skupina, a do novih pobjeda trebali bi doći Švicarska, Italija i Švedska koji imaju laganije protivnike za kraj...

Gibraltar - Švicarska

Po potvrdu Eura danas ide Švicarska koja ne bi trebala imati prevelikih probelma na gostovanju kod Gibraltara koji je bez boda i s gol razlikom 2:25. Oba pogotka postigao je u porazu od Gruzije (2:3). U prvoj utakmici Švicarci su slavili s 4:0, a sličan rezultat očekujemo i u današnjem susretu koji nosi jako puno gostima.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.80, više @1.90

Italija - Armenija

Italija je već odavno osigurala nastup na Europskom prvenstvo, a preostalo je tek odraditi utakmicu protiv Armenije. U prvom međusobnom dvoboju Talijani su slavili u gostima s 3:1. Postigli su uvjerljivo najviše golova (28), a primili najmanje (3), no s obzirom na to da su svoj prolazak već osigurali, ne očekujemo preveliku golijadu.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @6.00, 2-3 @2.30, 4-5 @2.20

Švedska - Farski otoci

Švedska će u Stockholmu željeti zaključiti kvalifikacije na pravi način, a teško je naći boljeg protivnika od Farskih otoka koji su osvojili tri boda do sada, minimalnom pobjedom protiv Malte. Uz nju su postigli uvjerljivo najmanje golova i uvjerljivo najviše primili. Na gostovanju su Šveđani slavili s 4:0, a slično očekujemo i danas.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.40, više @2.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!