Tenis

Gojo: "On je odigrao svoje, a ja ono što inače dobro radim, nisam odradio"

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.11.2019.
Gojo: "On je odigrao svoje, a ja ono što inače dobro radim, nisam odradio"
Foto: EPA

U prvom dvoboju Davis Cup susreta između Hrvatske i Rusije, Borna Gojo poražen je od Andreja Rubljova s dva puta po 6:3...

Andrej Rubljov bio je prejak i Borna Gojo nije uspio doći do iznenađenja. Hrvatski tenisač poražen je s dva puta po 6:3.

"On je odigrao svoje, a ja ono što inače dobro radim, nisam odradio. Imao sam neke prilike, posebno početkom drugog seta kada se igra malo izjednačila, a ja se malo smirio, ali na žalost nisam ih iskoristio. U drugom setu presudio je jedan break, imao sam neke šanse na 30:30, ali nisam uspio. Izvući ćemo neke pozitivne stvari iz ovog meča i probati biti što bolji u srijedu", istaknuo je Gojo koji je imao šansu početkom drugog seta.

"Žao mi je što nisam iskoristio tu priliku na početku drugog seta jer bi onda bila drugačija priča. Ovo je odlično iskustvo za mene i nadam se da će u srijedu biti puno bolje."

Posebno je bio nezadovoljan kako je odigrao na svom servisu koji ga nije dobro služio.

"Mislim da moj servis ovdje nije bio na razini kao inače, a posebno ne na razini na kojoj treba biti za ovakav meč. S tim stvarno nisam bio zadovoljan. Imao sam i neke prilike za biti puno agresivniji, ali možda je malo i trema odigrala ulogu pa sam išao na sigurno. On je jednostavno igrač kod kojeg to ne prolazi."

Gojo vidi dosta prostora za napredak i osjeća da može pobjeđivati igrače poput Rubljova.

"Sigurno imam puno prostora za napredak i nadam se da će se to dogoditi što prije. Mislim da stvarno mogu igrati s ovakvim igračima i pobjeđivati ih, ali idemo dan po dan, korak po korak, polako napredujem i nadam se da ću već u srijedu biti bolji pa i kasnije za iduću sezonu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!