Košarka

Bogdanović prvi strijelac Jazzera u porazu od Wolvesa, osobne pogreške izbacile ga iz susreta

Branimir Korać • utorak, 19.11.2019.
Bogdanović prvi strijelac Jazzera u porazu od Wolvesa, osobne pogreške izbacile ga iz susreta
Foto: EPA

Utah Jazz upisao je poraz u susretu protiv Minnesote Timberwolvesa na svom parketu. Gosti su do pobjede stigli preokretom u zadnjoj dionici...

I bez Andrewa Wigginsa, Minnesota Timberwolvesi upisali su pobjedu u Salt Lake Cityju i tako Jazzerima nanijeli prvi domaći poraz ove sezone. Minnesota je odlično odradila završnicu susreta, u četvrtoj dionici ubacio je 36 poena i napravila preokret te odnijela pobjedu.

Bojan Bogdanović na parketu je proveo 31 minutu, a zasigurno bi dobio još koju minutu više da nije imao problema s osobnim pogreškama. Jedini je igrač Jazzera koji je skupio šest prekršaja koliko je na drugoj strani imao i Treveon Graham.

Za tih 31 minutu na parketu Bogdanović je ubacio 18 poena (4/10 za dva, 3/7 za tri, 1/1 slobodna) čime je bio prvi strijelac Jazzera, uhvatio je šest skokova i podijelio dvije asistencije.

Jazzeri su vodili 88:85 prije nego su uslijedile ključne minute koje su odlučile utakmicu. Karl-Anthony Towns upisao je tri vezane trice, jednu je dodao Martin i ubrzo su Wolvesi došli do najviših 103:90.

Do kraja susreta Utah nije uspio vratiti prednost na svoju stranu i Wolvesi odnose pobjedu.

Uz Bogdanovića, kod Jazzera 17 poena uz sedam skokova upisao je Donovan Mitchell, ali uz šut iz igre 5/24 dok je Rudy Gobert dodao 16 poena i 14 skokova.

Kod Minnesote Karl-Anthony Towns ubacio je 29 poena (7/15 trica) uz 13 skokova i pet asistencija, a Jeff Teague dodao je 21 poen, 11 asistencija i pet skokova.

NBA:
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 102:112

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!