Tenis

Škugor: "Ovo je bio jako težak dan za nas, poraz 3:0, nadali smo se ipak da će to malo bolje proći"

Mihaela Bradovski • utorak, 19.11.2019.
Škugor: "Ovo je bio jako težak dan za nas, poraz 3:0, nadali smo se ipak da će to malo bolje proći"
Foto: FaH

Franko Škugor prvi put našao se u ulozi izbornika, a debi će pamtiti zbog poraza 3:0 od Rusije. Hrvatska je mogla bolje proći, svjestan je toga i Škugor...

I za Franka Škugora ovo je bila novost. Nikada ranije nije bio u sličnoj ulozi, ali pokušao je savjetima pomoći igračima u teškom dvoboju protiv Rusije.

"Bilo je drugačije, morao sam se staviti u perspektivu igrača i pomoći im iz svog kuta najviše što sam mogao, što bih rekao i sebi u toj nekoj situaciji. Pomogao sam koliko sam mogao, ovo je bio jako težak dan za nas, poraz 3:0, nadali smo se ipak da će to malo bolje proći."

Prilika je propuštena u meču Borne Ćorića i Karena Hačanova nakon čega je neočekivani bod izgubila i kombinacija Ivan Dodig/Nikola Mektić.

"Bilo je šansi za bolje. Ćorić je odigrao jako dobar meč, na žalost malo je pao u trećem setu fizički, vjerojatno je i ta viroza koju je imao malo utjecala. Mlađi Borna odigrao je solidan meč s obzirom da igra prvi put, nije jednostavno, svi razumijemo kroz što je prolazio. U ovakvoj atmosferi bilo mu je teško odigrati na onakvoj razini na kojoj realno može. Maksimalno se borio, u početku se vidjela nervoza, u drugom setu se opustio i igrao bolje. Na žalost izgubili smo parove što nismo očekivali. Rubljov i Hačanov odigrali su jako dobar meč, jako dobro su servirali i reternirali i na žalost nismo uspjeli dobiti meč."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!