Nogomet

Hrvatska sa šarenim sastavom na Gruziju, samo trojica startera iz dvoboja sa Slovačkom

Branimir Korać • utorak, 19.11.2019.
Hrvatska sa šarenim sastavom na Gruziju, samo trojica startera iz dvoboja sa Slovačkom
Foto: Pixsell

Kao što je bilo i najavljeno i očekivano, Zlatko Dalić u velikoj mjeri je izmiješao postavu s kojom Hrvatska ide na Gruziju. Iz prvih 11 protiv Slovačke, ovdje startaju samo Ivan Perišić, Ante Rebić i Tin Jedvaj, ali na promijenjenoj poziciji...

Zlatko Dalić odlučio je protiv Gruzije pružiti priliku uglavnom onima koji ipak igraju nešto manje. Tako su u prvih 11 od onih standardnih koji su krenuli i protiv Slovačke, ostali tek na krilima Ivan Perišić i Ante Rebić te u obrani Tin Jedvaj. Kod njega je novost ta da kreće na stoperskoj poziciji za razliku od dvoboja sa Slovacima gdje je igrao na desnom beku.

Hrvatska tako protiv Gruzije kreće u sastavu: Kalinić - Bartolec, Jedvaj, Škorić, Melnjak - Rebić, Pašalić, Badelj, Kovačić, Perišić - Oršić.

Dosta promjena je i kod Gruzijaca u odnosu na onu postavu koja je igrala protiv Švicarske u zadnjem kvalifikacijskom dvoboju. U odnosu na taj susret nema na vratima Lorije, zatim Grigalave, Kankave, Kiteišvilija, Davitašvilija, Šengelije i Kvilitaije.

Gruzija igra u sastavu Makaridze - Kakabadze, Kašia, Navalovski, Hočolava - Gvilia, Papunašvili, Vako, Abunarja, Jigauri - Lobjanidze.

Susret u Puli počinje u 18 sati.

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!