Tenis

Mektić: "I u najboljoj formi ne bih bio blizu jednom Bautisti"

Petar Jenjić • srijeda, 20.11.2019.
Mektić: "I u najboljoj formi ne bih bio blizu jednom Bautisti"
Foto: FaH

Nikola Mektić nije znao što očekivati od sebe jer je prvi puta nakon dvije godine igrao meč u pojedinačnoj konkurenciji, ali ističe da nije imao šanse protiv Bautiste...

Nikola Mektić morao je uskočiti danas u pojedinačnoj konkurenciji protiv Roberta Bautiste-Aguta te je upisao očekivan poraz.

"Jedan od nas trojice "dublaša" trebao je uskočiti. Ivan je najstariji među nama i imao je dugačku sezonu, a Mate je imao problema sa zdravljem dva-tri tjedna. Izbor na mene bio je najlogičniji."

Mektić nije odigrao meč u pojedinačnoj konkurenciji već dvije godine, a niti u najboljoj formi, teško bi zaprijetio današnjem protivniku.

"Nije ugodno jer ne znam što od sebe mogu očekivati, što fizički, tako i igrački. Na kraju nije toliko niti loše izgledao, možda sam mogao uhvatiti pokoji gem više, ali u ovom trenutku ne mogu zaprijetiti ovakvom igraču. Top 10 igrač, igra kod kuće. Ne igram singl već dvije godine i u najboljoj formi ne bih bio blizu jednom Bautisti i sve više od 6:1, 6:3 bilo bi nelogično očekivati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!