Tenis

Španjolska povela, Bautista-Agut bez problema svladao Mektića

Jan Šneler • srijeda, 20.11.2019.
Španjolska povela, Bautista-Agut bez problema svladao Mektića
Foto: FaH

U prvom pojedinačnom meču susreta između Hrvatske i Španjolske, Roberto Bautista-Agut glatko je svladao hrvatskog tenisača Nikolu Mektića...

Nakon poraza 3:0 od Rusije, Hrvatskoj prijeti još jedan takav poraz, ali ovoga puta od Španjolske. U prvom pojedinačnom meču Roberto Bautista-Agut za manje od sat vremena svladao je s 2:0 u setovima Nikolu Mektića.

Hrvatski specijalist za parove nije imao velike šanse protiv sjajnog Španjolca. U prvom setu Mektić je već u trećem gemu izgubio servis i tu je počela velika serija Španjolca. Naredna dva servisa također je oduzeo Mektiću i za manje od pola sata poveo sa 6:1.

U nastavku rani problemi za Mektića. Već u drugom gemu Bautista-Agut radi break i bez većih problema, prilično sigurno do samoga kraja privodi meč kraju te sa 6:3 donosi Španjolskoj prvi bod protiv Hrvatske.

U tom susretu ostala su još dva meča. Za manje od deset minuta na teren će Borna Gojo koji će igrati protiv velikog Rogera Nadala, a oko 21 sat očekuje se meč parova između Ivana Dodiga i Mate Pavića te Marca Granollersa i Feliciana Lopeza.

Davis Cup:
Nikola Mektić - Roberto Bautista-Agut 1:6 3:6

Hrvatska - Španjolska 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!