Tenis

Pavić: "Nismo iskoristili šanse", Škugor: "Ništa nam se u Madridu nije poklopilo"

Petar Jenjić • četvrtak, 21.11.2019.
Pavić: "Nismo iskoristili šanse", Škugor: "Ništa nam se u Madridu nije poklopilo"
Foto: FaH

Mate Pavić osvrnuo se na meč parova protiv Marcela Granollersa i Rafaela Nadala, dok je Franko Škugor kazao kako je Borna Gojo najveći dobitak turnira...

Hrvatska niti u parovima nije uspjela doći do boda u Davis Cupu, a poraz su upisali Mate Pavić i Ivan Dodig. Nakon meča Pavić je kazao kako svoje prilike nisu iskoristili.

"Meč je bio na iznimno visokoj razini, odlučilo je par lopti. Imali smo dvije break-lopte kod 3:2 u drugom setu, nismo ih iskoristili, a igrači kao što su Nadal i Granollers takve stvari ne opraštaju, oduzeli su nam servis u dva navrata."

Za Franka Škugora najveći je dobitak ovog turnira Borna Gojo.

"Nažalost, u ova dva meča u Madridu nam se nije ništa poklopilo i ništa nije otišlo na našu stranu. Bili smo u situaciji u kojoj jesmo – Marina nije bilo, Borna se ozlijedio u prvom meču i nije mogao igrati protiv Španjolaca. U takvoj je situaciji teško napraviti neki rezultat. Najveći dobitak na ovom turniru je Borna Gojo koji je odigrao odlično protiv Rafaela Nadala i pred kojim je velika teniska budućnost. Sljedeće godine trebamo se svi okupiti u punom sastavu, proći kvalifikacije i vratiti se u Svjetsku skupinu. Vjerujem da će tako i biti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!