Zimski sportovi

Kutak za kladioničare: Ozljedama poharani Penguinsi na mukama kod Islandersa

Branimir Korać • četvrtak, 21.11.2019.
Kutak za kladioničare: Ozljedama poharani Penguinsi na mukama kod Islandersa

Nešto slabiji dan za kladioničare i morali smo se fokusirati na NHL i rukometnu Bundesligu...

New York Islanders - Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguinsi u dosta teškoj situaciji idu u goste jednoj od najboljih momčadi lige kada je forma u pitanju. Penguinsi su trenutno bez niza glavnih igrača Crosbyja, Letanga, Bjugstada, Hornqvista, Schultza, a čeka ih momčad koja je u zadnjih 15 susreta upisala samo jedan poraz i to protiv Pittsburgha u produžetku. Tada su Penguinsi bili ipak kompletniji i ovdje ih očekuje dosta teži posao. U zadnja četiri kola Magdeburg je imao nešto lakše protivnike, Füchse će biti ozbiljniji izazov i hjet će mu uzvratiti za izbacivanje iz Kupa ove sezone s 31:30.

Prognoza: Pobjeda Islandersa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Islandersa 2.30, neriješeno 4.20, pobjeda Penguinsa 3.10

Magdeburg - Füchse Berlin

Magdeburg je ponovno u naletu, ona mini kriza je prošlost i sada ima četiri uzastopne pobjede u njemačkom prvenstvu. Ono što je bitno je da ne prosipa bodove, posebno kod kuće i bez obzira protiv koga igrao. Trenutno ima dva boda manje od vodećeg Flensburga, a ako Kiel upiše pobjede u zaostalim susretima, zasjest će na vrh i imat će četiri boda vieš od Magdeburga što i dalje nije neka ogromna razlika.

Prognoza: Pobjeda Magdeburga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Magdeburga 1.60, neriješeno 10.0, pobjeda Füchsea 3.60

St. Louis Blues - Calgary Flames

Calgary Flames ima priličnih problema s izostancima i to je ostavilo traga na rezultatima. Flamesi su u nizu od pet uzastopnih poraza, ne igraju dobro, nema jasnih naznaka kako će se tako brzo i već za ovu utakmicu priključiti oni koji nedostaju, uglavnom problema je puno, a čeka ih vrlo neugodan protivnik. St. Louis je imao tri poraza u nizu, ali se oporavio i slavio protiv Tampa Bay Lightninga s 3:1. Trenutno dijelui prvu poziciju na Zapadu s Edmontonom koji gostuje kod Kingsa, a Blues će pokušati upisati novu pobjedu za ostanak na vrhu.

Prognoza: Pobjeda Bluesa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bluesa 2.00, neriješeno 3.80, pobjeda Flamesa 3.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!