Tenis

Nadal: "Jedan od onih tjedana koje nikada neću zaboraviti"

Jan Šneler • ponedjeljak, 25.11.2019.
Nadal: "Jedan od onih tjedana koje nikada neću zaboraviti"
Foto: EPA

Nakon pobjede na završnom turniru Davis Cupa u Madridu, najbolji španjolski tenisač Rafael Nadal nije skrivao oduševljenje zbog naslova na domaćem terenu...

Iako mu je ovo već peti naslov pobjednika Davis Cupa, čini se kako je ovaj posljednji najdraži Rafaelu Nadalu. Kako se od ove sezone promijenio format igranja završnice Davis Cupa, pobjeda na završnom turniru u Madridu sigurno će vječno pamtiti. U teškom ritmu, protiv nekih izuzetno zahtjevnih protivnika, Španjolska je došla do novog naslova.

"Kada konačno pobijediš, nakon svega što si prošao taj tjedan i još igraš kod kuće, teško je pronaći prave riječi. Nevjerojatan je osjećaj, pogotovo što smo ga mogli podijeliti s ljudima koji su nas pratili cijeli tjedan. Ovo je bio nezaboravan tjedan i jedan od onih koje nikada neću zaboraviti", rekao je Nadal za službene stranice Davis Cupa.

Osim najboljeg španjolskog tenisača, ovaj tjedan će pamtiti i Roberto Bautista-Agut. Sjajnom Španjolcu ovoga tjedna preminuo je otac i premda je bio shrvan te je već napustio kamp Španjolske, odlučio se vratiti i ne samo navijati, već i igrati u završnim mečevima.

"Imao sam mogućnost igrati zato što su moji suigrači i cijela ekipa napravili sjajan posao od prvog dana. Bilo je nevjerojatno biti na terenu", rekao je Bautista-Agut.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!