Košarka

Dončić i Divac o pričama o navodnom neslaganju: "Slatko smo se nasmijali, čudi takva neprofesionalnost"

Branimir Korać • utorak, 26.11.2019.
Dončić i Divac o pričama o navodnom neslaganju: "Slatko smo se nasmijali, čudi takva neprofesionalnost"
Foto: EPA

Među glavnim temama s početka ovog tjedna našla se i priča o navodnom razlogu zašto Sacramento Kingsi nisu uzeli Luku Dončića na draftu. Vrlo brzo je demantirano...

Američki mediji, konkretnije ESPN, izašao je s pričom kako je loš odnos između Saše Dončića i Vlade Divca glavni razlog zašto su Kingsi preskočili Luku Dončića na draftu.

Dončića su na kraju uzeli Dallas Mavericksi i pokazuje se kao idealno rješenje i franšizni igrač dok oni koji su izabrani ispred njega zasad to ne pokazuju u tolikoj mjeri.

Ta priča ESPN-a pokazala se netočnom, a sve je demantirao Lukin otac.

"Otkad su mediji s prostora bivše Jugoslavije preuzeli tu priču, ne prestaje mi zvoniti telefon. Čudi me neprofesionalnost medija i naginjanje žutom tisku. Od ESPN-a koji je velika sportska kuća, očekivao bih drugačiji rad. Neodgovorno je da novinar takve medijske kuće, koja je toliko poštovana, padne pod špekulacijama. Nazvao sam Divca i slatko smo se nasmijali takvim pričama. Ja posebno tome da prema tim interpretacijama imam tako jak utjecaj", kaže Dončić.

Podsjećamo, Kingsi su na draftu 2018. godine birali kao drugi i uzeli Marvina Bagleyja, Sunsi su kao prvi uzeli Deandrea Aytona, a Dallas je dobio Luku Dončića i to nakon razmjene pickova s Hawksima koji su na kraju uzeli Traea Younga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!