Nogomet

Kutak za kladioničare: U Milanu će biti pogodaka, Tottenham se puni samopouzdanjem protiv Grka

Branimir Korać • utorak, 26.11.2019.
Kutak za kladioničare: U Milanu će biti pogodaka, Tottenham se puni samopouzdanjem protiv Grka
Foto: Pixsell

Dan u znaku Lige prvaka i nastupa Dinama u Milanu protiv Atalante. Zanimljivo će biti i u ostalim susretima, a ističemo dvoboj u Londonu gdje bi Tottenham trebao proraditi...

Atalanta - Dinamo

U Milanu se očekuje otvorena i vrlo zanimljiva utakmica. I Atalanta i Dinamo ubojiti su prema naprijed stoga se može očekivati otvoren dvoboj s dosta golova. Atalanta nema izbora, njoj igra jedino i isključivo pobjeda, u nekim kombinacijama remi, ali s porazom ispada iz igre za ostanak u Europi i sljedeće godine. Dinamo s remijem definitivno osigurava barem Europsku ligu. Modri su sposobni baš svakome zabiti gol, a budite uvjereni i Atalanta.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol 1.70, jedan ili oba ne daju gol 2.10

Tottenham - Olympiakos

Tottenham je dolaskom na klupu Josea Mourinha odmah izvukao pobjedu i nada se kako će forma sada ići samo uzlaznom putanjom. Slijedi mu dvoboj protiv Olympiakosa koji je oba gostujuća dvoboja ove sezone poražen s hendikepom i to kod Bayerna i Crvene zvezde, a ako ne bude nekih iznenađenja u Beogradu gdje gostuje Bayern, za Olympiakos će ionako utakmica sezone biti u Pireju protiv Crvene zvezde s kojom će igrati za treće mjesto. Spursi se nadaju kako će im dvoboj protiv Olympiakosa definitivno osigurati mjesto u osmini finala i napuniti ih samopouzdanjem.

Prognoza: Tottenham pobjeđuje s dva ili više golova razlike

Koeficijenti (Supersport): Tottenham pobjeđuje s dva ili više golova razlike 1.80, Tottenham ne pobjeđuje s dva ili više golova razlike 1.80

Traktor Čeljabinsk - CSKA Moskva

Moskovski CSKA nalazi se na vrhu Zapadne konferencije dok je Čeljabinsk na dnu Istočne. Moskovljani su osvojili gotovo dvostruko više bodova, no u zadnjih šest susreta čak pet puta ostali su bez pobjede stoga protiv najlošije momčadi lige traže povratak na pobjedničke staze. Razlika u kvaliteti je velika i CSKA je veliki favorit. Traktor je u prošlom kolu pobijedio nakon pet uzastopnih poraza, ali od samog starta sezone nije uspio povezati dvije pobjede.

Prognoza: Pobjeda CSKA

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Traktora 6.50, neriješeno 5.00, pobjeda CSKA 1.55

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!