Nogomet

Atalanta potvrdila snagu i svladala neraspoloženu mladu momčad Dinama

Branimir Korać • utorak, 26.11.2019.
Atalanta potvrdila snagu i svladala neraspoloženu mladu momčad Dinama
Foto: Pixsell

U susretu petog kola Lige prvaka mladih Atalanta je u svom trening centru ugostila vršnjake iz Dinama i upisala je pobjedu 2:0...

Još uoči prvog dvoboja na Hitrec-Kacianu upozoravalo se kako je Atalanta iznimno snažna, možda i prvi favorit za prvo mjesto u skupini, no Dinamo je uspio nakon velike borbe u toj prvoj utakmici doći do pobjede.

U drugom dvoboju u Bergamu ipak drugačija slika. Atalanta je u svom trening centru dominirala, stvorila je dosta prilika i na kraju odnijela pobjedu 2:0.

Prilika je bilo na obje strane, ali nekako ostaje dojam da je Atalanta u nekoliko navrata uspjela stvoriti jači pritisak nego Modri.

Od Dinama se očekivalo više, djelovao je dosta mekano i ostavljao je puno prostora domaćim igračima koji su to koristili i lako su dolazili do prilika i pozicija za šut.

Dinamo je prvom poluvremenu imao dvije dobre situacije kada Marin nije imao dovoljno mirnoće u odličnim pozicijama.

U drugom dijelu domaćin je stigao do zasluženih pogodaka. U 58. minuti zabio je Alessandro Cortinovis, a tri minute kasnije Emmanuel Gyabuaa podiže na 2:0.

Kasnije je Dinamo propustio nekoliko poluprilika, u jednoj situaciji tražio je i kazneni udarac nakon igranja rukom, ali ostalo je 2:0 i Modri ostaju na čekanju što se tiče prolaza.

Atalanta U19 - GNK Dinamo Zagreb U19 Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!