Nogomet

Bjelanović: "Atalanta ima veliki motiv, a Dinamo dolazi nakon dominacije protiv Hajduka"

Mihaela Bradovski • utorak, 26.11.2019.
Bjelanović: "Atalanta ima veliki motiv, a Dinamo dolazi nakon dominacije protiv Hajduka"
Foto: Pixsell

Saša Bjelanović, donedavni sportski direktor Hajduka i bivši napadač Atalante, smatra kako Talijani imaju malu prednost večeras protiv Dinama, ali i da je i dalje sve otvoreno...

Nakon što je napustio Hajduk, Saša Bjelanović već je u Italiji gdje je sinoć popratio i dvoboj između SPAL-a i Genoe. Večeras u Milanu gostuje Dinamo, igrat će protiv Atalante, a Bjelanović vjeruje kako će se Atalanta pokušati osvetiti za poraz u Maksimiru.

"Moramo vidjeti kako će Dinamo reagirati nakon što je ispustio 3:1 prednost protiv Šahtara i zakomplicirao si prolaz u osminu finala ili Europsku ligu. Atalanta ima još šansi i pokušat će se osvetiti za poraz u prvom susretu te pokazati da se takva utakmica događa samo nekoliko puta u životu."

Bjelanović daje ulogu favorita Atalanti.

"Atalanta igra dobro, a Dinamo dolazi nakon remija i dominacije u susretu protiv Hajduka. Mislim da će ovo biti otvorena utakmica i svaki rezultat je moguć, no malu prednost dajem Atalanti. Bit će motiviranija zbog prve utakmice."

Kratko je prokomentirao i svoj odlazak iz Hajduka.

"Bila je to moja odluka. Pozorno sam razmotrio situaciju, uzeo u obzir sve što se dogodilo i to je bila jedina odluka koju sam mogao donijeti."

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!