Nogomet

Perić: "Moglo je biti 5:0 za njih kako su igrali, moglo je biti puno gore"

gnkdinamo.hr, Mihaela Bradovski • srijeda, 27.11.2019.
Perić: "Moglo je biti 5:0 za njih kako su igrali, moglo je biti puno gore"
Foto: FaH

Dinamo je upisao poraz u Milanu protiv Atalante, izgubio je 2:0, a svi su svjesni kako je tim rezultatom još dobro i prošao. Domaćin je apsolutno dominirao...

Nitko u Dinamu nije imao svoj dan pa tako niti Dino Perić kojeg smo također navikli gledati u puno boljim izdanjima. Perić nakon susreta nije skrivao razočaranje.

"Dosta grešaka smo imali. Puno smo griješili, kao da smo bili uplašeni. Mi smo njih nadigrali u Zagrebu, a oni nas ovdje. Žalimo zbog toga, ali ovakve utakmice se događaju, to je nogomet. Dali smo sve od sebe, ovo je naša najgora utakmica u zadnje dvije godine. Baš su nas nadigrali, teško je reći da smo bili impresionirani San Sirom, ali ipak nije svejedno kada tu istrčite. Žao mi je zbog naših navijača, nismo ih ni vidjeli koliko su ih visoko smjestili na tribinu", kaže Perić.

I stoper Modrih svjestan je kako je rezultat mogao biti još porazniji za Dinamo.

"Bili su bolji, nadigrali su nas, pružili ruku, kao što su oni nama u Zagrebu. Moglo je biti 5:0 za njih kako su igrali, moglo je biti puno gore. Još je sve otvoreno i šanse su na našoj strani. Moramo pobijediti City na Maksimiru. Borit ćemo se kao uvijek, kao što smo uvijek davali sve od sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!