Nogomet

Stojanović: "Trebamo čestitati Atalanti i reći iskreno da su bili dosta bolji"

Mihaela Bradovski • srijeda, 27.11.2019.
Stojanović: "Trebamo čestitati Atalanti i reći iskreno da su bili dosta bolji"
Foto: FaH

Petar Stojanović bio je među onim igračima Dinama koji je otvoreno priznao kako je protivnik bio puno bolji i da je pobjeda Atalante zaslužena...

Nije bilo teško priznati da je Atalanta bila bolja. Dinamo se borio, ali Talijani su ipak dominirali i na kraju zasluženo slavili.

"Nije to bila ona igra na koju smo navikli u Europi ove sezone. Trebamo čestitati Atalanti i reći iskreno da su bili dosta bolji. Zaslužili su tu pobjedu, ali idemo dalje. Još smo u borbi za prolazak", ističe Petar Stojanović.

Slovenski bek tvrdi kako Atalanta ničim nije iznenadila Dinamo već su Modri odigrali loše.

"Nisu nas iznenadili, taktički su igrali isto kao u Zagrebu, ali mi smo stajali dosta daleko od igrača i nismo bili toliko agresivni kao u Maksimiru. Oni su igrali pred svojim navijačima, naravno da imaju veliku kvalitetu i to su znali iskoristiti."

Preostao je dvoboj protiv Manchester Cityja, nada u proljeće u Europi ostaje.

"Imamo sad još jednu utakmicu u Ligi prvaka i to protiv najboljeg protivnika u našoj grupi, igramo kod kuće protiv naših navijača, dat ćemo sve od sebe i na kraju ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Nadamo se prolasku svakako, vidjet ćemo što će nam donijeti zadnje kolo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!