Košarka

Bojan Bogdanović prvo ime Jazzera na povratku u Indianapolis

Branimir Korać • četvrtak, 28.11.2019.
Bojan Bogdanović prvo ime Jazzera na povratku u Indianapolis
Foto: EPA

Utah Jazz gostovao je u Indianapolisu kod Pacersa i upisao je visok poraz 121:102. Jednostavno premalo raspoloženih igrača kod Jazzera, Bojan Bogdanović i Donovan Mitchell nisu imali pravu pratnju...

Povratak Bojana Bogdanovića u Indianapolis i prvi nastup protiv Pacersa nakon fantastične prošle sezone u kojoj je Pacerse vodio u doigravanje. U ovom susretu bio je raspoložen, napravio je puno toga dobroga, bio prvi strijelac susreta uz visok postotak šuta, a jedina mrlja su izgubljene lopte.

Igrali su Pacersi čvrstu obranu na Bogdanovića, udvajali su ga, znali što je napraviti, ali svejedno je pokazao kakav je strijelac i koliko malo mu prostora treba da ubaci loptu u koš.

"Moramo bolje od ovog. Bili su puno agresivniji od nas i to smo najbolje vidjeli na načinu na koji su napadali koš. Mi smo tu bili premekani", priznao je Quin Snyder.

Bogdanović je za 38 minuta na parketu ubacio 30 poena (4/6 za dva, 4/7 za tri, 10/11 slobodna) uz pet skokova, a Mitchell ga je pratio s 26 poena i zanimljivo bez ijednog skoka i sa samo jednom asistencijom.

Kod Jazzera po 23 poena upisali su Domantas Sabonis (12 skokova) i TJ Warren dok je 22 poena i osam asistencija dodao Malcolm Brogdon.

Pacersi ponovno bilježe dosta dobar ulazak u sezonu i imaju 11 pobjeda i samo šest poraza dok Jazzeri imaju gotovo isti omjer, samo što oni imaju 11 pobjeda i sedam poraza.

Kako je Jazzerima ovo drugi porat zaredom, u petak će na gostovanju u Memphisu pod svaku cijenu tražiti pobjedu.

NBA:
Indiana Pacers - Utah Jazz 121:102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!