Košarka

Dario Šarić vrlo dobar u utakmici bez obrana protiv Washington Wizardsa

Branimir Korać • četvrtak, 28.11.2019.
Dario Šarić vrlo dobar u utakmici bez obrana protiv Washington Wizardsa
Foto: EPA

Phoenix Sunsi poraženi su protiv Washington Wizardsa u susretu na velik broj poena. Baš kao što se i pretpostavljalo, obrane su bile u drugom planu, a kod Sunsa dobro je odigrao i Dario Šarić...

Dario Šarić igra sve bolje, a i noćas je protiv Washington Wizardsa odradio jako dobru utakmicu. Upisao je double-double i to drugu utakmicu zaredom, napadački je bio dobar i aktivan dok u obrani nije bilo ništa više propusta nego kod ostalih suigrača.

Sunsi nisu uspjeli upisati pobjedu, ušli su u zamku Wizardsa koji su ih uvukli u igru kakva njima odgovara i dodatno motivirani nakon vrlo lošeg nastupa protiv Denvera noć ranije, slavili su sa 117:104.

U sve četiri dionice Wizardsi su ubacili preko 30 poena, u prvom poluvremenu čak 74, a odvojili su se malo značajnije početkom drugog poluvremena.

Sunsi su imali ulazak u sezonu iznad svakog očekivanja, ali sada su ušli u probleme. Upisali su već peti poraz u zadnjih šest utakmica i ona početna euforija već je u velikoj mjeri splasnula.

"Rekao sam dečkima da je ovo veliki ispit za nas, za naš karakter i čvrstoću. Prije tjedan i pol svi su bili uzbuđeni i pisale su se samo lijepe stvari, a sve je to sada splasnulo. Moramo se podići, biti prava momčad i raditi sve ono što radimo na treningu i oko čega se dogovaramo. Vjerujem da ćemo to moći", rekao je Monty Williams.

Šarić je za 37 minuta ubacio 17 poena (3/6 za dva, 3/7 za tri, 2/2 slobodna) uz 12 skokova te po dvije asistencije, osvojene lopte i blokade.

Prvo ime Sunsa bio je Devin Booker s 27 poena i osam asistencija dok je Ricky Rubio dodao 18 poena. Kod Washingtona Bradley Beal upisao je 35 poena i šest asistencija, a Thomas Bryant 23 poena i devet skokova.

NBA:
Phoenix Suns - Washington Wizards 132:140

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!