Rukomet

Loše vijesti za hrvatsku reprezentaciju, Igor Karačić ponovno ozlijeđen

Branimir Korać • subota, 30.11.2019.
Loše vijesti za hrvatsku reprezentaciju, Igor Karačić ponovno ozlijeđen
Foto: EPA

Uoči početka Europskog prvenstva u rukometu, Lino Červar ima dosta glavobolja. Poznato je kako Domagoj Duvnjak i Željko Musa ne igraju i imaju problema s ozljedama, a sada se ozlijedio i Igor Karačić...

Već pomalo tradicionalno uoči velikog natjecanja reprezentacijama počinju otpadati igrači zbog ozljeda ili pak njihov nastup dolaziti pod znak pitanja. U najbolju ruku, stižu ih ozljede koje ih neko vrijeme drže van parketa i na pripreme dolaze van ritma utakmica.

Hrvatska ima problem s Domagojem Duvnjakom i Željkom Musom koji su trenutno na rehabilitaciji, a danas se ozlijedio i Igor Karačić.

Ono što nikako nije dobro, Karačić je ozljedu rebara već zaradio u listopadu i sada se tek vratio na parket. Udarac je dobio u isto mjesto i uz pomoć fizioterapeuta napustio je parket te se više nije vraćao.

"Udarac je bio na isto mjesto gdje i prošli put, još je mjesec dana do reprezentativnih obaveza, vidjet ćemo hoće li se uspjeti oporaviti", komentirao je nakon susreta Talant Dujšebaev trener Kielcea.

Karačić je, zanimljivo, tom prilikom zaradio dvije minute, ne zbog svog prekršaja ili nečeg sličnog već zbog prigovora upućenog sucima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!