Košarka

Benderu posljednja četvrtina u pobjedi Bucksa, Bullsi slavili u Sacramentu

Branimir Korać • utorak, 03.12.2019.
Benderu posljednja četvrtina u pobjedi Bucksa, Bullsi slavili u Sacramentu
Foto: EPA

Odigrana su još četiri susreta u NBA ligi protekle noći, a najuvjerljiviji bili su Milwaukee Bucksi koji su pregazili New York Knickse...

Sacramento Kingsi upisali su domaći poraz od Chicago Bullsa 113:106 čime su Bullsi prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Mogli su susret i mirnije privesti kraju, vodili su s 19 razlike u drugom poluvremenu da bi na kraju spašavali pobjedu.

Zach LaVine na kraju je ubacio četiri važna slobodna bacanja i susret je završio s 28 poena, Lauri Markkanen ubacio je 20 poena uz sedam skokova, a Wendell Carter deset poena uz deset skokova. Kod Kingsa Buddy Hield ubacio je 26 poena uz pet skokova dok je Richaun Holmes dodao 20 poena i devet skokova.

Kiksali nisu Pacersi koji su uspješno odradili gostovanje u Memphisu i slavili sa 117:104. Glatka pobjeda Indiane u susretu koji je konstantno išao u jednom smjeru, a to je pobjeda gostiju.

Pacersi su ubacili 16 trica, imali sedmoricu dvoznamenkastih igrača i na kraju zasluženo slavili.

Malcolm Brogdon s 19 poena i devet dodavanja bio je prvo ime Pacersa uz Domantasa Sabonisa koji je upisao 18 poena i 14 skokova. Kod Memphisa Jaren Jackson daleko najbolji s 31 poenom.

Ružan poraz upisali su New York Knicksi koji su poraženi s čak 132:88 od Bucksa. Već nakon prve dionice i 33:15 bilo je jasno kako će ovo završiti, na kraju su Bucksi veći dio drugog poluvremena igrali bez startera, a priliku je dobio i Dragan Bender koji je za 13 minuta upisao tri poena (1/1 za dva, 1/1 slobodna) uz skok, asistenciju i blokadu.

Buckse su predvodili Giannis Antetokounmpo koji je trebao samo 22 minute za 29 poena i 15 skokova te DJ Wilson s 19 poena i pet skokova. Kod Knicksa Julius Randle je završio s 19 poena.

Golden State Warriorsi, točnije ovaj roster koji je trenutno na raspolaganju bez onih ozlijeđenih, je uz Knickse najlošiji u ligi što potvrđuje i ljestvica. Novi poraz upisali su u Atlanti gdje su ih Hawksi lakoćom svladali 104:79.

Trae Young predvodio je pobjednika s 24 poena i sedam asistencija, a Deandre Hunter dodao je 18 poena. Na suprotnoj strani Eric Paschall ubilježio je 24 poena, devet skokova i šest asistencija, a Alec Burks 15 poena.

NBA:
Sacramento Kings - Chicago Bulls 106:113
Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 104:117
Milwaukee Bucks - New York Knicks 132:88
Atlanta Hawks - Golden State Warriors 104:79

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!