Košarka

Škrljevo visoko poraženo u gostima u Pardubicama

Branimir Korać • srijeda, 04.12.2019.
Škrljevo visoko poraženo u gostima u Pardubicama

Košarkaši Škrljeva nisu uspjeli iznenaditi u gostima Pardubice, visoko su poraženi 88:67 u susretu u kojem su domaći igrači u nastavak ušli bolje i riješili pitanje pobjednika...

Favorizirani Česi bili su prejak protivnik za Škrljevo. Nakon četiri odigrane utakmice imaju četiri pobjede, a protiv hrvatskog predstavnika slavili su 88:67.

Unatoč ovom porazu, Škrljevo i dalje ima šanse za prolazak u play-off Alpe Adria Cupa, na omjeru je 2-2 zahvaljujući dvjema pobjedama protiv Klosterneuburga, ali morat će do kraja natjecanja upisati dvije pobjede protiv Pardubica i Gliwica što će biti jako teško.

U ovom susretu Škrljevo se dobro držalo u prvom poluvremenu, domaćin je imao na odmoru malu prednost 40:39, ali u nastavku susreta Pardubice su bile puno bolje, do izražaja je došla veća širina u rosteru i oslabljeno Škrljevo nije imalo šanse.

Kod domaćina Tomaš Vyoral upisao je 26 poena, a Ozren Pavlović za 35 minuta dodao je 20 poena (6/7 za dva, 2/6 za tri) uz šest skokova. Kod Škrljeva Arkim Robertson ubacio je 24 poena uz deset skokova, a Jordan Riewer 13 poena uz šest asistencija.

Alpe Adria Cup:
Pardubice - Škrljevo 88:67

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!