Nogomet

Kutak za kladioničare: Inter će imati puno problema s Osijekom, a i Wolvesi s Dončićem

Branimir Korać • srijeda, 04.12.2019.
Kutak za kladioničare: Inter će imati puno problema s Osijekom, a i Wolvesi s Dončićem
Foto: FaH

Vrlo zanimljiva i bogata srijeda donosi nam niz događaja, a mi smo se odlučili za dva nogometna para i jedan košarkaški...

Inter - Osijek

U četvrtfinalu Kupa Inter u Zaprešiću dočekuje Osijeka i nada se da će i ovdje vrijediti ona kako je u Kupu sve moguće. Međutim Osijek je u puno boljem stanju i kvalitetnija je momčad, sve osim pobjede Kuleševićeve momčadi predstavljalo bi iznenađenje. Samir Toplak glumi alkemičara već godinama, ali nekako se čini da niti on ne uspijeva pokrenuti ovu momčad. I sam je ustvrdio kako nedostaje kvalitete, a teško je iz godine u godinu u takvim uvjetima podizati igrače iznad njihovih realnih mogućnostima. Iza Intera su loši nastupi u prvenstvu, a moglo bi se to nastaviti i u Kupu.

Prognoza: Pobjeda Osijeka

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Intera 6.70, neriješeno 4.10, pobjeda Osijeka 1.65

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves

Lako je kada imaš Luku Dončića. Ono što "mali" Slovenac radi je čudo, brojni stručnjaci slažu se kako nisu vidjeli nekog tako mladog, a tako zrelog i što je najbolje, to su njegovi realni i pravi dometi. Dončić ne izgleda kao jedan od onih mladih igrača koji su iskočili i za koje očekuješ da će stati ili usporiti, ovo što on radi nekako se čini i izgleda posve normalnim za njega. Saznat će to i Timberwolvesti koji imaju Townsa i Wigginsa (ovisno u kakvom će se izdanju pojaviti), međutim Dallas je rušio i bolje i jače.

Prognoza: Pobjeda Dallasa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Dallasa 1.70, neriješeno 17.0, pobjeda Minnesote 2.80

Atletico Paranaense - Santos

Atletico Paranaense i Santos sastaju se u 37. kolu brazilskog prvenstva. Santos je drugi na ljestvici i bod mu osigurava ostanak na toj poziciji i na kraju sezone. S druge strane Atletico je peti i nada se ulasku u Top 4 što bi bio odličan rezultat za ovu momčad. Za to mu treba pobjeda u ovom susretu, nije nerealno niti očekivati je s obzirom na formu u kakvoj je već duže vrijeme. U zadnjih 11 utakmica Atletico ne zna za poraz, u tom razdoblju upisao je sedam pobjeda i četiri remija, a Santosa nije svladao u zadnja dva međusobna susreta te će htjeti prekinuti niz.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Atletica 2.15, neriješeno 3.20, pobjeda Santosa 3.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!