Kup, Četvrtfinale, 04.12.2019, 19:00 h, Gradski stadion Velika Gorica, gledatelja: 700
Suci: Mario Zebec, Borut Križarić, Vedran Đurak
Gorica
Gorica
Pape Cherif Ndiaye 53'
1:2 Slaven Belupo
Božidar Mikulić 11'
Ivan Krstanović 75'
Slaven Belupo

Slaven Belupo iskoristio šanse i prošao u polufinale Kupa

Petar Jenjić • srijeda, 04.12.2019.
Slaven Belupo iskoristio šanse i prošao u polufinale Kupa
Foto: Pixsell

Nogometaši Slaven Belupa slavili su na gostovanju kod Gorice s 2:1 te se plasirali u polufinale Kupa...

Danas je odigrano još jedno četvrtfinale hrvatskog Kupa, a do pobjede i prolaska među četiri najbolje momčadi stigao je Slaven Belupo koji je slavio na gostovanju kod Gorice.

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su gosti vodili nakon prvog poluvremena, a domaćin u nastavku igrao puno bolje te stigao i do izjednačenja. Međutim, do drugog gola ipak prije stižu Koprivničani koji tako idu dalje.

Poveli su gosti nakon 11 minuta igre. Ubačaj iz kornera na prvoj je stativi dočekao Mikulić i glavom prebacio loptu u mrežu.

Tijekom cijelom prvog poluvremena bio je to jedini pravi, opasan pokušaj Belupa, dok je domaćin nešto više pokušavao, ali ostao je bez pogotka.

U 24. minuti Lovrić je pucao iz slobodnog udarca, ali obranio je gostujući vratar. Isti se igrač sjurio u kazneni prostor u završnici poluvremena i pucao iskosa, no bez uspjeha.

Domaćin dolazi do poravnanja u 54. minuti. Loše je reagirala gostujuća obrana, a za loptu se izborio N'Diaye koji ulazi u kazneni prostor i lakoćom matira protivničkog vratara.

Isti je igrač vrlo brzo mogao podebljati vodstvo, ali blokirala je obrana Belupa. Gorica je igrala bolje kroz veći dio nastavka, ali do pogotka je stigla gostujuća momčad.

Bila je to dobro odigrana akcija, a u konačnici Goda je proigrao Krstanovića koji je nakon ubacivanja samo trebao skrenuti u mrežu iz blizine.

Slaven Belupo preživio je 83. minutu kada je sjajno pucao Lovrić, a lopta pogodila stativu.

Kup, četvrtfinale:
Gorica - Slaven Belupo 1:2

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!