Nogomet

Pašalić: "Već smo dokazali u prvoj utakmici da smo bolji od Šahtara"

Branimir Korać • petak, 06.12.2019.
Pašalić: "Već smo dokazali u prvoj utakmici da smo bolji od Šahtara"
Foto: FaH

Mario Pašalić s Atalantom će sljedećeg tjedna u Harkivu hvatati ostanak u Europi. Za to će mu trebati pobjeda koja bi ovisno o rezultatu dvoboja između Dinama i Manchester Cityja donijela Ligu prvaka ili Europsku ligu...

Sljedećeg tjedna dobit ćemo odgovor o tome tko će iz Dinamove grupe prezimiti u Europi, a tko se oprašta od nje. Manchester City je već osigurao svoje mjesto u osmini finala Lige prvaka, a Šahtar, Dinamo i Atalanta bore se za preostala mjesta.

Šahtar u Harkivu dočekuje Atalantu koja mora pobijediti ako misli ostati u Europi. Pobjeda joj donosi najmanje treće mjesto, a s remijem ispada iz svih kombinacija. Mario Pašalić vjeruje da je Atalanta bolja od Ukrajinaca.

"Dokazali smo u prvoj utakmici da smo bolji od Šahtara, ali na žalost izgubili smo", kaže Pašalić.

Da bi s pobjedom ostala u Ligi prvaka, Atalanta mora dobiti pomoć Manchester Cityja koji mora svladati Dinamo. Čak i da se to ne dogodi, Pašalić ne bi bio razočaran.

"Mi želimo tri boda kako bi izbjegli posljednje mjesto na ljestvici. Idemo po pobjedu pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti, niti Europska liga ne bi bila razočaranje", kaže Pašalić.

To bi značilo da je Dinamo svladao Manchester City i završio na drugom mjestu. Ne bi bilo loše, svi sretni i zadovoljni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!