Nogomet

Kladionice vjeruju Manchester Cityju, ali koeficijent narastao od početnog

Branimir Korać • utorak, 10.12.2019.
Kladionice vjeruju Manchester Cityju, ali koeficijent narastao od početnog
Foto: Pixsell

Dinamo i Manchester City sastaju se u srijedu od 18:55 sati u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka i taj susret dat će odgovor gdje će i hoće li Dinamo igrati u Europi i na početku 2020. godine...

Sve opcije za Dinamo su otvorene. Modri ulaze u ovaj susret znajući da dva sata kasnije mogu slaviti ulazak u osminu finala Lige prvaka ili Europske lige, ali i ostati bez svega.

Pobjeda i remi sigurno ih ostavljaju u Europi i na početku iduće godine, mogu ostati i s porazom, ali tu trebaju pomoć Šahtara. Do ostanka u Ligi prvaka moraju do pobjede, ali lako se može dogoditi da im niti to ne osigura mjesto u osmini finala Lige prvaka. Kombinacija je dosta u svakom slučaju.

Kladionice vjeruju u kvalitetu Manchester Cityja bez obzira što je lako moguće da Pep Guardiola između susreta s Manchester Unitedom i Arsenalom odluči istrčati s kombiniranom postavom.

Upravo iz tog razloga koeficijent na pobjedu Manchester Cityja narastao je u odnosu na onaj s kojim se krenulo.

Strane kladionice uglavnom su krenule s koeficijentom oko 1.65 na pobjedu Manchester Cityja, a on se danas kreće između 1.75 i 1.85. Na nekim mjestima on je iznosio i preko 2.00, a počeo je padati od onog trenutka kada je Guardiola najavio da će igrati s najjačom postavom.

Što se tiče nama zanimljivijih hrvatskih kladionica, koeficijent na pobjedu Dinama je 3.90, isto toliko i na remi te 1.90 na pobjedu Manchester Cityja, koliko nudi Supersport.

Koeficijent da će Dinamo dati gol je malih 1.25, a još mizernijih 1.10 je da će City zabiti. Od svih parova koji su na rasporedu u srijedu, ovdje je najmanji koeficijent da će obje momčadi zabiti gol, svega 1.45. Od svih parova šestog kola, očekivano, jedino se očekuje s većom sigurnošću da će u Salzburgu biti golova na obje strane, 1.40 se nudi za oba daju gol u susretu Salzburga i Liverpoola.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!