Nogomet

Kutak za kladioničare: Očekuje se golijada u Salzburgu, Inter napada oslabljenu Barcelonu

Branimir Korać • utorak, 10.12.2019.
Kutak za kladioničare: Očekuje se golijada u Salzburgu, Inter napada oslabljenu Barcelonu
Foto: EPA

Liga prvaka u fokusu je ovog tjedna, a danas nas očekuje nekoliko iznimno zanimljivih dvoboja te odluka o preostalim putnicima iz četiri skupine u osminu finala...

Salzburg - Liverpool

Prošli dvoboj Salzburga i Liverpoola donio je spektakl, a isto se očekuje i ovdje. Ovo je ozbiljna utakmica za jedne i druge, odlučuje se o plasmanu u osminu finala Lige prvaka gdje žele i jedni i drugi. Liverpoolu za to je dovoljan i bod dok Salzburg treba pobjedu. Klopp se neće braniti, to je sigurno, jednako kao što je sigurno da će i Salzburg napadati. Takav dvoboj se očekivao i dobio i u Liverpoolu gdje je domaćin slavio s 4:3. Salzburg ove sezone u Ligi prvaka prosječno zabija više od tri, ali i prima više od dva gola po susretu, Liverpool je primio najviše golova od svih prvoplasiranih momčadi u skupinama stoga je za očekivati novu golijadu.

Prognoza: Četiri ili više golova

Koeficijenti (Supersport): Manje od četiri gola 1.80, četiri ili više golova 1.90

Inter - Barcelona

Inter mora pobijediti Barcelonu da bi bio siguran u prolaz u osminu finala. Barcelona je osigurala prvo mjesto u skupini dok Inter vodi bitku s Borussijom za drugo mjesto. Tu je stvar jasna, Inter i Borussia imaju isti broj bodova, Inter je bolji u međusobnom omjeru i dovoljno mu je osvojiti isti broj bodova u ovom kolu kao Borussia i proći će dalje. S obzirom da Borussia dočekuje prašku Slaviju i veliki je favorit za pobjedu, Interu će trebati tri boda protiv Barcelone. Barca se čuva, dolazi bez Messija, Piquea, najavljuju se klinci u prvih 11 što je već izazvalo bijes kod Borussije, ali neće to posebno utjecati na Valverdeovu odluku.

Prognoza: Pobjeda Intera

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Intera 1.65, neriješeno 4.70, pobjeda Barcelone 5.50

Philadelphia 76ers - Denver Nuggets

Vrlo zanimljiv dvoboj u Pennsylvaniji gdje Philadelphia dočekuje Denver Nuggetse. Sixersi su jedna od tri momčadi koje imaju stopostotan unak na svom parketu, u 12 nastupa upisali su 12 pobjeda. Poraz još nemaju niti Miami i Boston, no oni imaju po dvije utakmice manje. Sada u goste dolazi Denver, opasna momčad koja definitivno spada u sam vrh lige, ali nekako ostavlja dojam da još uvijek ima dosta prostora za napredak. Philadelphia stoga nosi ulogu blagog favorita i bliže je pobjedi.

Prognoza: Pobjeda Philadelphije

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Philadelphije 1.65, neriješeno 14.0, pobjeda Denvera 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!