Nogomet

Harsley: "Samopouzdanje je ključan faktor u dvoboju protiv Dinama"

Marjan Kreševac • srijeda, 11.12.2019.
Harsley: "Samopouzdanje je ključan faktor u dvoboju protiv Dinama"
Foto: Pixsell

Paul Harsley vjeruje da samopouzdanje može biti ključan faktor za njegovu momčad koja u ogledu juniorske Lige prvaka danas mora svladati Dinamo ukoliko želi proći dalje...

Prije velikog ogleda prvih momčadi Dinama i Manchester Cityja, svoj susret odigrat će juniorske momčadi u sklopu svoje Lige prvaka. Dinamo se trenutačno nalazi na drugom mjestu, bod ispred svojih današnjih suparnika i ako momčad Paula Harsleyja želi u sljedeću rundu natjecanja, pobjeda je neminovnost.

Nakon pobjeda protiv Šahtara i Shrewsburyja, Harsley vjeruje da se njegova momčad napunila samopouzdanjem i da upravo to može biti ključan faktor u ogledu s Dinamom: "Sada imamo malo samopouzdanja. Teško je bilo u svlačionici nakon poraza s razmišljanjima kako smo uspjeli izgubiti. Ali jednostavno morali smo nastaviti dalje i upravo to smo učinili."

"Izvest ću momčad za koju vjerujem da može odnijeti pobjedu i za koju vjerujem da će imati samopouzdanja za takvo nešto", zaključio je Harsley. A da je trener juniorske momčadi Cityja na dobrom putu i da radi dobar posao, dovoljno govori činjenica da su dva njegova pulena Eric Garcia i Taylor Harwood-Bellis prebačeni u prvu momčad za ogled s Dinamom.

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!