Košarka

Arapović nastupio za Galatasaray, Cedevita Olimpija poražena u Francuskoj

Petar Jenjić • srijeda, 11.12.2019.
Arapović nastupio za Galatasaray, Cedevita Olimpija poražena u Francuskoj
Foto: FaH

Odigrano je još osam utakmica u Eurokupu, a posebno smo izdvojili tri. Do nove pobjede stigla je Budućnost, a poraze su upisali Cedevita Olimpija i Partizan...

U dvoboju dviju momčadi s dna skupine C, do pobjede je stigao Nanterre koji je na domaćem terenu bio bolji od Cedevite Olimpije s 90:87. Domaćin je pobjedu potvrdio s linije slobodnih bacanja potvrdio u posljednjoj sekundi.

Isaia Cordinier s 23 poena i Dallas Moore s 22 poena i pet dodavanja bili su najbolji kod pobjedničke momčadi.

Ryan Boatright s 22 poena predvodio je Cedevitu. Filip Krušlin susret je zaključio sa sedam poena (2/2 za dva, 1/2 za tricu) i jednim skokom za 15 i pol minuta igre.

Treću uzastopnu pobjedu upisala je Budućnost koja na domaće terenu nije imala problema protiv Galatasaraya kojeg je svladala sa 94:78.

Hassan Martin s 24 poena i deset skokova te Scott Baforth sa 16 poena predvodili su Budućnost. Luka Božić ostao je bez poena uz jedan skok za četiri minute u igri.

Zach Auguste sa 16 poena i 13 skokova predvodio je goste za koje je nastupio i Marko Arapović koji je dodao četiri poena (2/4 za dva, 0/1 za tricu) i jedan skok za 13 minuta u igri.

Partizanu nije bila toliko važna utakmica na gostovanju kod Lokomotiv Kubana, s obzirom na to da je već ranije osigurala drugu fazu.

Rusku momčad do pobjede 83:76 predvodio je Mindaugas Kuzminskas sa 17 poena, dok je Will Cummings dodao 16 poena.

Stefan Birčević sa 17 poena predvodio je Partizan.

Eurokup:
Nanterre - Cedevita Olimpija 90:87
Budućnost - Galatasaray 94:78
Lokomotiv Kuban - Partizan 83:76

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!