Nogomet

Branitelj naslova niti pojačan Kristijanom Lovrićem nije imao nikakve šanse protiv prejakog Biberona

Branimir Korać • ponedjeljak, 16.12.2019.
Branitelj naslova niti pojačan Kristijanom Lovrićem nije imao nikakve šanse protiv prejakog Biberona
Foto: Pixsell

Vrlo uzbudljiva nedjelja na Kutiji šibica donijela je niz sjajnih dvoboja, ispadanje branitelja naslova

U jednom od prvih susreta dana Trumm, momčad sa zapada Hrvatske, slavila je protiv ZG Ugostitelja s 3:0. Sastav u čijim su redovima i Dalibor Radusin i Patrik Drndić kao bivši reprezentativci te vratar Orijenta Carlo Berković, slavila je bez problema golovima Edija Kurolta i Željka Tomića te autogolom Renata Čibarića.

Očekivano glatko do prolaza došla je momčad GT Igre koja je svladala MNK Lošinj s 3:0. Predrag Rajić, Igor Mirković i Aleksandar Munjiza odveli su Brođane do pobjede.

Problema nije bilo niti za Centarlaser.hr Tehno Concept protiv Franka i prijatelja. U pobjedi 4:1 hat-trick je zabio jedan od onih koji su već zaštitni znak Kutije s obzirom na broj nastupa u glavnom turniru, Igor Mostarlić, a jedan pogodak dodao je Nikola Moro. Luka Svetić je bio jedini strijelac za Franka i prijatelje.

Jedna od momčadi koje su u svakom slučaju među glavnim kandidatima za osvajanje Kutije je Cvjetno Poliklinika Milojević, a zagrijavanje je odrađeno protiv Dario Promet & Porta Adriatice s 5:1. Po dva gola Vedrana Matoševića i Hrvoja Penave te još jedan Ivana Majića bilo je dosta za glatki prolaz.

Eurolimbus Matan promet MNK Sasina složena je od igrača uglavnom drugoligaškog i trećeligaškog iskustva s velikog nogometa, svi se jako dobro poznaju i neće ih biti lako dobiti. Izbacili su Dimnjačarstvo Sopot koje nije onako jako kao u neka slavna vremena te je ovdje poraženo s 3:0. Karlo Deak, Karlo Darojković i Igor Cindrić bili su strijelci za pobjednika.

Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi nije imala lagan posao protiv Grill Bara Paulaner, upisana je pobjeda 2:0, ali tek u završnici susreta. U zadnjih pet minuta BiH reprezentativac i član Alumnusa Dario Markić postigao je dva pogotka i favorita pogurao dalje.

U susretu koji se očekivao s nestrpljenjem nije bilo nikakve neizvjesnosti. Branitelj naslova Quattro Leones s Kahlinom, Šrolerom pojačan i Kristijanom Lovrićem nije imao nikakve šanse protiv Biberon Maraske, momčadi koju čine redom futsal zvijezda dalmatinskih klubova. Čak 6:0 na kraju za Biberon Marasku koja je definitivno kandidat za osvajanje Kutije, dva gola postigao je Luka Perić, a po jedan su dodali Toni Jelavić, Mirko Hrkač, Duško Martinac i Josip Suton. Dodajmo tu i mlađeg brata Sutona, Šamiju, vratare Bilića i Stojkića i dobijemo fantastičnu momčad.

U veteranskom turniru Zloćo i prijatelji & CB Sport Novi Jelkovec ide dalje nakon penala protiv Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić. Darko Deranja, Tomislav Fabek i Kujtim Morina zabili su za Zloću i prijatelje, a na drugoj strani pogađali su Elvis Mešić, Miroslav Dujmović i Elvis Mehadžić.

Sava Sport Kick it like Niki očekivano ide dalje pobjedom 5:1 protiv Caffe Bara 4 Kralja uz hattrick Dalibora Poldrugača i po jedan gol Slavena Lalića i Tomislava Batarila.

Očekivano tijesan meč odigrali su Auto Klub Siget i MNK Vagabundo Adriatic osiguranje, a Siget je prošao dalje nakon raspucavanja. Vodio je pogotkom Ivana Fumića do sredine drugog poluvremena, ali tada Ivica Žuljević poravnava te više nije bilo promjene rezultata.

Iz turnira je ispao snažni Rident koji je naišao na vrlo jaku slovensku momčad KMN Meteorplast Ljutomer i ispao u raspucavanju. Damir Milinović i Jure Čulina zabijali su za Rident, ali i na drugoj strani Davorin Šnofl i Rade Rusmir.

Ispao je i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i to od CB Off-On Toni i Gogo Zgi Tenis Bara s 3:2. U burnom susretu Off-On je poveo golom Igora Muse da bi Krunoslav Ilić poravnao, a Robert Hertl zabio za preokret. Ipak u 37. minuti Duje Špalj opet poravnava, a u 40. Luka Amičić donosi prolaz za Off-On.

U utakmici dana veteranske konkurencije Sofra je pregazila Air Cash s 5:0. Švigir, Bogdanović, Hrgović, Tomičić, Obilinović, Radmilo tako razočaravajućim nastupom ispadaju iz turnira. Dva gola Miroslava Bičanića te po jedan Gorana Vlaovića, Darka Čordaša i Tomislava Dujmovića bili su više nego dovoljni.

Kutija šibica:
Prijatelji - CB Faraon Brezovica 1:0
ZG Ugostitelji - Trumm 0:3
HERS Popovec - Prigorski.hr/123 design 1:3 (1:1)
GT Igre - MNK Lošinj 3:0
Agroproteinka - Pimont Zagreb Staklo Matić 0:6
Dječji nogomet - DC Gržela Futura Dental 5:3
MNK Travari Ploče - Tiskara Kerschoffset 1:3 (1:1)
Franko i prijatelji - Centarlaser.hr Tehno Concept 1:4
Cvjetno Poliklinika Milojević - Dario Promet & Porta Adriatica 5:1
Eurolimbus Matan promet MNK Sasina - Dimnjačarstvo Sopot 3:0
NK Gavran 2003 - MNK Sveti Antun 1:2
Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi - Grill Bar Paulaner 2:0
Quattro Leones Domus Plus - Biberon Maraska 0:6
Stolar Hercegovina - Playbox 3:1
Props Store Donprogram doo - Marin Promet 5:2

Kutija šibica, veterani:
Šercerova Marči - Positive Brewery 1:0
Zloćo i prijatelji & CB Sport Novi Jelkovec - Kantonalna bolnica dr. Irfan Ljubijankić 6:4 (3:3)
Cimpa Rampa - Podstrana 0:2
Caffe Bar 4 kralja - Sava Sport Kick it like Niki 1:5
Auto klub Siget - MNK Vagabundo Adriatic osiguranje 3:2 (1:1)
Rident - KMN Meteorplast Ljutomer 5:6 (2:2)
MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - CB Off-On Toni i Gogo Zgi Tenis Bar 2:3
Sofra - Air Cash 5:0

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

SuperSport HMNL

1Square 1857:41+1637
2Stanoinvest Futsal Pula 1875:56+1931
3Futsal Dinamo 1852:41+1131
4Olmissum 1862:55+729
5Novo Vrijeme 1852:48+427
6Torcida 1856:58-223
7Crnica 1852:58-622
8Vrgorac 1851:58-719
9MNK Osijek 1863:75-1219
10Uspinjača Gimka 1856:86-3011

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!