Rukomet

Kuduz i Mandić: "Velika je čast doći u obitelj, fenomenalan je osjećaj ponovno biti u reprezentaciji"

Branimir Korać • utorak, 17.12.2019.
Kuduz i Mandić: "Velika je čast doći u obitelj, fenomenalan je osjećaj ponovno biti u reprezentaciji"
Foto: FaH

Ante Kuduz ove sezone igra sjajno u Ligi prvaka u dresu Dinama iz Bukurešta, pokazao je kvalitetu i zaslužio pozivnicu u reprezentaciju...

Zahvaljujući odličnoj formi i igrama koje plijene pozornost, Ante Kuduz pridružio se pripremama hrvatske rukometne reprezentacije uoči Europskog prvenstva.

"Velika mi je čast doći u obitelj, u hrvatsku rukometnu reprezentaciju, lijepo mi je vidjeti sve dečke ovdje. Dugačak put je ispred nas i bit će puno prilika za dokazivanje, tome se veselim."

Kuduz očekuje vrlo naporne pripreme.

"Bit će većinom fizičke pripreme, puno trke, dizanja utega, teretane, ali naravno ništa ne ide bez rukometa, zbog toga smo svi ovdje. Veselim se svemu tome i jedva čekam."

Skupina u kojoj je Hrvatska je izazovna, zna se tko je favorit, ali to je zasad samo na papiru.

"Balkanska skupina osim Bjelorusije. Mislim da smo mi tu favoriti, ali naravno da se to treba dokazati na terenu, ići utakmicu po utakmicu, svaku analizirati i ići dalje korak po korak."

David Mandić je već starosjedioc, dočekao je neka nova imena koja će se boriti za mjesto u reprezentaciji.

"Fenomenalan je osjećaj ponovno biti u reprezentaciji, tu su neki novi igrači koje će isprobati i vidjeti koliko i što mogu igrati. I oni će konkurirati za Austriju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!