Košarka

Dario Šarić vrlo dobar u porazu Phoenixa, Hezonjini Blazersi lako protiv Magica

Petar Jenjić • subota, 21.12.2019.
Dario Šarić vrlo dobar u porazu Phoenixa, Hezonjini Blazersi lako protiv Magica
Foto: EPA

Dario Šarić bio je među istaknutijim pojedincima Phoenix Sunsa koji su poraženi na gostovanju kod Oklahoma City Thundera, dok su se Portland Trail Blazersi lako obračunali s Orlando Magicom...

Nakon dvije pobjede poslije povratka s velikog zaostatka, Oklahoma City Thunder danas je slavila ipak nešto lakše. Na domaćem terenu bila je bolja od Phoenix Sunsa sa 126:108. Na poluvremenu je imala sedam poena prednosti (57:50), a kroz treću četvrtinu i vodstvo od 77:59. Do kraja susreta bez većih je problema sačuvala prednost.

Shai Gilgeous-Alexander s 32 poena predvodio je Thunder, Dennis Schroder dodao je 24 poena, devet skokova i šest asistencija.

Ricky Rubio s 24 poena i osam dodavanja bio je najbolji kod Sunsa. Dario Šarić dodao je 16 poena (2/4 za dva, 4/6 za tricu), šest skokova i četiri asistencije za 33 minute na terenu.

Do 13. pobjede sezone stigli su Portland Trail Blazersi koji su kod kuće bili bolji od Orlando Magica sa 118:103. Bila je to jednosmjerna utakmica bez prevelike napetosti. Početkom susreta Portland je preuzeo vodstvo, a tijekom dvoboja imao i 21 poen viška.

Damiam Lillard s 36 poena i šest dodavanja te C.J. McCollum s 31 poenomk i osam skokova predvodili su Blazerse. Mario Hezonja ostao je bez poena (0/2 iz igre) uz tri skoka za nešto više od 11 minuta igre.

Najbolji je kod Orlanda bio Nikola Vučević koji je susret zaključio s 23 poena i 12 skokova.

NBA:
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 126:108
Portland Trail Blazers - Orlando Magic 118:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!