Tenis

Peta igračica svijeta Bianca Andreescu zbog ozljede propušta turnir u Aucklandu

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.12.2019.
Peta igračica svijeta Bianca Andreescu zbog ozljede propušta turnir u Aucklandu
Foto: EPA

Bianca Andreescu neće započeti sezonu na željeni način, nastupom na jakom turniru u Aucklandu, Morala je otkazati nastup zbog ozljede i nada se da će biti spremna za Australian Open...

Bianca Andreescu otkazala je nastup na WTA turniru u Aucklandu gdje je trebala otvoriti sezonu, a razlog odustanku od nastupa je ozljeda koljena koju je zaradila na WTA Finalsu.

Kanađanka je u Aucklandu trebala braniti dosta bodova s obzirom da je tamo ipak došla do finala pritom svladavši i Venus Williams i Caroline Wozniacki, no ipak će morati propustiti ovaj turnir.

"Jako sam razočarana. Razgovarala sam s mojim timom i u ovom trenutku moram napraviti ono što je najbolje za moje koljeno. Imam puno sjajnih uspomena iz Aucklanda i nadam se da ću ih imati još iz 2021. godine", istaknula je Andreescu i tako najavila povratak na ovaj turnir godinu kasnije.

Andreescu je ozljedu koljena zaradila u drugom kolu grupne faze WTA Finalsa kada je igrala protiv Karoline Pliškove kojoj je u konačnici bila prisiljena i predati meč.

Andreescu tako neće biti u Aucklandu, ali zato će tamo igrati Serena Williams, Wozniacki, Jelena Ostapenko, Julia Goerges, Amanda Anisimova, Coco Gauff...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!