Rukomet

Švedski reprezentativac Jim Gottfridsson produžio ugovor s Flensburgom do 2025. godine

Branimir Korać • četvrtak, 26.12.2019.
Švedski reprezentativac Jim Gottfridsson produžio ugovor s Flensburgom do 2025. godine
Foto: FaH

Jim Gottfridsson i Flensburg postigli su dogovor o nastavku suradnje i švedski reprezentativac sada je ugovorno vezan do 2025. godine...

Flensburg je potvrdio kako je produžena suradnja s Jimom Gottfridssonom, švedskim reprezentativnim playmakerom koji je imao ugovor do ljeta 2021. godine, a on je produžen za još četiri godine.

"Flensburg i Gottfridsson postigli su dogovor prije početka Europskog prvenstva o produženju suradnje. Dogovor je postignut brzo i na zadovoljstvo svih strana, a ovim potpisom pokazali smo kako imamo velike ambicije i u budućnosti", poručeno je iz kluba.

Gottfridsson je u Flensburg došao još kao 19-godišnjak iz redova Ystadsa te je sudjelovao i u osvajanju Lige prvaka 2014. godine.

"Ovdje se osjećamo jako dobri i Flensburg smatramo svojim domom. Jako sam sretan što ostajem u Flensburgu još toliko dugo i što ću pomoći oblikovati budućnost kluba. Uvjeren sam da ćemo imati dobrih vijesti za navijače i osvajati trofeje", ističe Gottfridsson.

S 27 godina Gottfridsson pred sobom ima još dosta kvalitetnih sezona i njegov ostanak u klubu je svakako velika vijest za Flensburg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!