Rukomet

Lasse Svan bit će spreman za Europsko prvenstvo, Magnus Rod je pod velikim upitnikom

Mihaela Bradovski • petak, 27.12.2019.
Lasse Svan bit će spreman za Europsko prvenstvo, Magnus Rod je pod velikim upitnikom
Foto: EPA

Dvojac iz Flensburga Lasse Svan i Magnus Rod vodi bitku s vremenom kako bi se osposobio za nastup na Europskom prvenstvu. Danac Svan je u boljoj poziciji i on će biti spreman, a Norvežanin Rod vjerojatnije je da neće moći nastupiti...

Lasse Svan i Magnus Rod nalaze se među onima koji trenutno nisu fit i da Europsko prvenstvo počinje sutra, ne bi mogli igrati. No za Svana će sigurno biti dovoljno vremena za oporavak dok će Rod vjerojatno morati propustiti ovo natjecanje.

"Sa svakim danom situacija je sve bolja. Priključit ću se reprezentaciji, vjerojatno neću moći prvih nekoliko dana trenirati punom snagom, ali uz tretman koji je predviđen i ako se stvari budu odvijale kako smatramo da bi se trebale odvijati, igrat ću na Europskom prvenstvu", potvrđuje Svan.

Svan ima problema s ramenom i ozljeda nije toliko neugodna koliko je ona Rodova kojeg već neko vrijeme muči kuk.

Za njegovu ozljedu potreban je duži oporavak i Rod je svjestan kako bi mogao propustiti Europsko prvenstvo.

"Kod svakog pada praktički moram van iz igre i ne mogu nastaviti. Već sam i razmišljao o tome da neću moći igrati. Neću napraviti ništa protivno željama kluba, Flensburg je moj poslodavac i neću napraviti nešto s čim se ne slaže. Razgovarat ćemo i vidjet ćemo."

Rod bi se trebao pojaviti na pripremama početkom siječnja, a nakon što ga pregledaju liječnici reprezentacije, sve će biti jasno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!