Košarka

Obradović konačno zadovoljan unatoč porazu: "Jako sam sretan zbog našeg nastupa"

Branimir Korać • subota, 28.12.2019.
Obradović konačno zadovoljan unatoč porazu: "Jako sam sretan zbog našeg nastupa"
Foto: EPA

Fenerbahče je upisao novi euroligaški poraz, ali Željko Obradović je bez obzira na poraz bio zadovoljan. Njegovi igrači unatoč dobrom nastupu, nisu uspjeli doći do pobjede...

Valencia je u Istanbulu svladala Fenerbahče nakon produžetka 100:98, a inače vrlo kritički raspoloženi Željko Obradović, ovaj put unatoč porazu bio je zadovoljan.

"Bila je to nevjerojatna utakmica. Igrali smo jako dobro u prvom poluvremenu i puno minuta u drugom, ali smo nekako na kraju izgubili kontrolu nad utakmicom. No jako sam, jako jako sretan našim nastupom. Vjerojatno sam prvi put ove sezone stvarno zadovoljan koncentracijom svojih igrača, posebno u prvom poluvremenu, obranom i načinom kako smo preuzimali u obrani. Na kraju neke odluke nisu bile dobre, u regularnom dijelu imali smo stvarno lijepu priliku doći do pobjede. Čestitke Valenciji jer se borila do kraja, stvarno je dobra momčad, ali čestitam i mojim igračima jer su igrali dobro i zaslužili su i oni pobjedu", kaže Obradović.

U Valenciji su, naravno, vrlo zadovoljni, trener Jaume Ponsarnau tvrdi kako je ovaj susret pokazatelj koliko je Valencia napredovala.

"Za nas je vrlo važno da smo nastavili napredovati, a rezultat je samo posljedica toga. Dobra smo momčad, posebno u napadu, ali smatram da imamo još prostora za napredak. U ovom susretu odlučio je skok i u obrani i u napadu, a protiv ovakve obrane odigrali smo dobro jer je Dubljević tu odigrao vrlo bitnu ulogu. Kada je bio udvojen odlično je pronalazio druge igrače. Uvijek su raspoloženi igrači imali lopštu u rukama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!