Košarka

Davis: "S kvalitetnom obranom, možemo pobijediti bilo koga"

Jan Šneler • ponedjeljak, 30.12.2019.
Davis: "S kvalitetnom obranom, možemo pobijediti bilo koga"
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi su u ranim jutarnjim satima došli do pobjede protiv Dallas Mavericksa, a centar Lakersa Anthony Davis ističe kako je ključ bio u odličnoj obrani...

U ranim jutarnjima satima po hrvatskom vremenu, Los Angeles Lakersi došli su do 26. pobjede ove sezone. U Staples Centru bolji su bili od Dallas Mavericksa (108:95). Važna pobjeda za Lakerse protiv jedne od momčadi koja im prijeti u Zapadnoj konferenciji.

Najbolji na terenu bio je Anthony Davis (23p, 9s, 4a) i koji je istaknuo kako njegovi suigrači mogu pobijediti bilo koju momčad u NBA ligi uz kvalitetnu i angažiranu obranu. To se pokazalo danas jer Mavsi su posljednji put ispod 100 poena ostali prije malo više od mjesec dana, odnosno prije 15 utakmica. Tada su poraženi od Los Angeles Clippersa rezultatom 114:99.

"Uspjeli smo napraviti veliki pomak u obrambenom dijelu igre. Kada ovako odigramo u obrani, možemo pobijediti bilo koju momčad i osjećati se jako dobro", rekao je za ESPN Davis.

Najbolji igrač Mavsa i jedan od najuzbudljivijih igrača trenutno u NBA ligi, Luka Dončić, nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi. Iako je upisao dobre brojke (19p, 7a, 4s), slovenski košarkaš nije uspio dovesti svoju momčad do 22. pobjede.

"Jako loša noć za nas, baš užasno loša", kratak je bio Dončić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!