Košarka

Bogdanović solidan u pobjedi Jazza, Žižiću mrvice u porazu Cavaliersa

Petar Jenjić • nedjelja, 05.01.2020.
Bogdanović solidan u pobjedi Jazza, Žižiću mrvice u porazu Cavaliersa
Foto: EPA

Bojan Bogdanović bio je dvoznamenkast u pobjedu Utah Jazza kod Orlando Magica, dok Ante Žižić nije igrao puno u porazu Cleveland Cavaliersa protiv Oklahoma City Thundera...

Utah Jazz slavila je na gostovanju kod Orlando Magica sa 109:96 te tako upisala 23. pobjedu sezone. Iako je vodila većim dijelom utakmice, gostujuća momčad u završnici treće četvrtine bila je u minimalnom zaostatku (75:74). Međutim, posljednju je četvrtinu dobila sa 33:21, ubacivši pritom osam trica.

Donovan Mitchell s 32 poena i šest asistencija predvodio je Jazzere do pobjede. Bojan Bogdanović nadodao je 14 poena (2/7 za dva, 2/6 za tricu, slobodna bacanja 4/5) i pet skokova za 30 minuta u igri.

Terrence Ross s 24 poena te Nikola Vučević s 22 poena i 13 skokova bili su najbolji kod Magica.

Oklahoma City Thunder nije imala prevelikih problema na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa gdje je upisala pobjedu 121:106. U završnici prve četvrtine preuzela je vodstvo i polako ga gradila kroz susret. Imala je 19 poena viška u završnim minutama treće dionice, a domaćin se do kraja nije uspio potpuno približiti.

Thunder je do pobjede predvodio Dennis Schroeder s 22 poena, dok je Shai Gilgeous-Alexander dodao 20 poena i sedam skokova.

Colin Sexton s 30 poena i pet skokova predvodio je Cavalierse. Ante Žižić dobio je tri minute kod domaćina te skupio dva skoka uz dva promašaja iz igre.

NBA:
Orlando Magic - Utah Jazz 96:109
Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder 106:121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!