Rukomet

Otvaranje EHF kupa kao iz snova: Podravka visoko svladala Rumunjke!

Petar Jenjić • nedjelja, 05.01.2020.
Otvaranje EHF kupa kao iz snova: Podravka visoko svladala Rumunjke!
Foto: FaH

Rukometašice Podravke odigrale su jako dobru utakmicu protiv Magure CIsnadiei te rezultatom 38:26 stigle do prve pobjede u EHF kupu...

Prvu utakmicu u EFH kupu odigrala je Podravka Vegeta koja je pokazala sjajnu igru protiv rumunjske Magure Cisnadiei i svladala ju rezulatom 38:26.

Osim uvodnih minuta susreta, hrvatska momčad odigrala je jako dobro, polako stvarala prednost te u konačnici zasluženo slavila.

Prva polovica prvog poluvremena bila je prilično izjednačena. Nakon što su gošće izjednačile na 8:8, Podravka zabija dva uzastopna gola, a prednost polako raste.

Još su jednom gostujuće igračice bile na minimalnom zaostatku. Dolaze do tri, četiri pa i do pet golova prednosti. S tri uzastopna pogotka u završnici poluvremena Koprivničanke su otišle na šest golova viška (18:12).

Podravka je u devetoj minuti drugog poluvremena stigla do devet pogodaka prednosti (24:15). Vrlo brzo stigla je i do dvoznamenkaste pa je do kraja ostalo samo pitanje kojom će razlikom slaviti.

Najbolja je u pobjedničkim redovima bila Dejana Milosavljević s deset golova, dok je sedam golova dodala Tjaša Stanko. Vrijedi izdvojiti i dobre nastupe vratarki Jovane Risović i Magdalene Ećimović.

Ada Emilia Moldovan s osam golova predvodila je gošće.

EHF kup:
Podravka Vegeta - Magura Cisnadiei 38:26

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!