Rukomet

Stepančić: "Izbornik je u ove dvije utakmice vidio što može bolje, što je dobro, na čemu još raditi"

Branimir Korać • nedjelja, 05.01.2020.
Stepančić: "Izbornik je u ove dvije utakmice vidio što može bolje, što je dobro, na čemu još raditi"

Luka Stepančić napadački je pružio više protiv Katarana, Hrvatska je odigrala bolje, a desni vanjski hrvatske reprezentacije na kraju je bio zadovoljan onim što je prikazano...

Luka Stepančić bio je zadovoljan pobjedom i istaknuo je kako je Lino Červar ovdje saznao neke stvari i dobio neke odgovore.

"Očekivali smo tešku i borbenu utakmicu, a oni osim toga imaju i španjolskog izbornika pa je bilo i taktičkog nadmudrivanja. Mislim da je izbornik u ove dvije utakmice vidio što može bolje, što je dobro, na čemu još raditi, što poboljšati... Zadovoljan sam što smo ponovno osvojili Croatia kup, da idemo s tom pobjedom u dobrom ozračju na Prvenstvo, svi smo ostali zdravi i to je ono najbitnije."

Osvajanje Croatia kupa puno će značiti za samopouzdanje, tvrdi Stepančić.

"Ova pobjeda definitivno puno znači za samopouzdanje i vidi se da smo svi kao jedan. Izbornik stalno ponavlja da je momčad jaka koliko je jaka njena najslabija karika. Definitivno je bitno da smo svi puni samopouzdanja, da svi imaju svoju ulogu, da svaki igrač ima važnost što smo i pokazali rotacijama u ove dvije utakmice."

FOTO: Srđan Ilić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!