Rukomet

Novi veliki peh: Ivan Martinović zbog ozljede ne ide na Europsko prvenstvo

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 07.01.2020.
Novi veliki peh: Ivan Martinović zbog ozljede ne ide na Europsko prvenstvo

Hrvatska rukometna reprezentacija zaradila je novi udarac, Ivan Martinović otpao je s popisa kandidata za nastup na Europskom prvenstvu zbog ozljede...

Mukama izbornika Line Červara i hrvatske rukometne reprezentacije kao da nema kraja. Nakon što su zbog ozljeda tijekom priprema, nastup na Europskom prvenstvu morali otkazati Lovro Mihić, Fran Mileta i Luka Šebetić, danas je to morao učiniti i Ivan Martinović. Mladi rukometaš njemačkog Burgdorf Hannovera ozlijedio je gležanj tijekom sinoćnjeg treninga u Poreču. Dodatne pretrage danas tijekom dana u Zagrebu pokazale su da je došlo do takve ozljede zbog koje će MVP posljednjeg Svjetskog juniorskog prvenstva morati pauzirati najmanje mjesec dana.

"Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno", kaže Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije.

Lini Červaru tako su ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić. Hoće li voditi obojicu ili samo jednoga, pa s dešnjakom povremeno igrati na toj strani saznat ćemo tijekom večeri na konferenciji za medije koja je zakazana u 17:30 sati, u dvorani Kaptol, hotel Panorama.

AUTOR: HRS

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!