Ostali sportovi

Habazin uoči meča: "U petak neće napraviti ništa jer ću ju nokautirati"

Petar Jenjić • srijeda, 08.01.2020.
Habazin uoči meča: "U petak neće napraviti ništa jer ću ju nokautirati"
Foto: Pixsell

Ivana Habazin i Claresse Shields najavile su međusobni dvoboj u Atlantic Cityju u noći s petka na subotu. I jedna i druga kažu da će srušiti protivnicu...

U noći s petka na subotu Ivana Habazin boksat će za WBC i WBO titule u supervelter kategoriji protiv Claresse Shields. Prvi put od otkazanog incidenta susrele su se dvije boksačice na konferenciji za novinare.

"Ivana nema šanse. Žao mi je, ali govorim istinu. Nakon što ju pobjedim neće joj se ni imena sjećati. Garantiram da će sve biti gotovo prije šest rundi, to kažem jer drugačije udaram. Brža sam i jača. Svi znaju da ono što se dogodilo u Flintu ne predstavlja ono što radim. Ne radim takve stvari izvan ringa", rekla je američka boksačica.

Nakon nje Habazin je rekla da njena protivnica nije najveća boksačica.

"Ona može govoriti što želim, ali u petak neće napraviti ništa jer ću ju nokautirati. Lav ne brine o mišljenju ovce, tako da ne razmišljam o njoj. Ne brinu me suci, znam što treba napraviti. Nisam nikad bila spremnija, ne mislim da će biti lako i spremna sam na to. To će biti pravi spektakl, suci će biti pošteni, ali neću im dati da donesu odluku."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!