Rukomet

Hrvatska doputovala u Graz: "Utakmica s Brazilom sa SP-a treba nam biti opomena"

Branimir Korać • srijeda, 08.01.2020.
Hrvatska doputovala u Graz: "Utakmica s Brazilom sa SP-a treba nam biti opomena"
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Graz gdje će odraditi posao u svojoj skupini Europskog prvenstva. Prvi protivnik je Crna Gora...

Što se pripremalo, pripremalo se, Hrvatska je doputovala u Graz i vrijeme je za nastup na Europskom prvenstvu. S Crnom Gorom je upoznata, a Željko Musa vidio je mane i dobre stvari ove reprezentacije.

"Crnogorci igraju 5-1, 4-2 agresivnu obranu, pogledali smo nekoliko videa i vidjeli koje su im prednosti, a koje mane. U napadačkom dijelu imaju dosta dobre šutere i na to ćemo morati obratiti pozornost te pomoći našim golmanima da što bolje brane i da imamo što više laganih golova iz kontre i polukontre."

Domagoj Duvnjak upozorava kako se Crna Gora ne smije podcijeniti i ima argumenta za to.

"Crna Gora je odlična ekipa. Pobijedila je Dansku, svjetskog prvaka, igra jako agresivnu obranu 5-1, 4-2 i nekada se pretvara u 3-3 tako da ćemo morati biti jako koncentrirani. Izbornik je već govorio kako smo imali neugodno iskustvo s Brazilom prošlo Svjetsko prvenstvo, ta utakmica nam treba biti opomena."

David Mandić najavljuje kako će igrači krvavih koljena napustiti parket.

"Večeras imamo trening i sastanak gdje trebamo taktički analizirati Crnu Goru. Trening će također biti taktičke prirode gdje će se raditi i obrana i napad, a sutra, naravno, izaći krvavih koljena s terena i pobijediti."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!