Rukomet

Filip Brkić i Nikša Kaleb uživo iz Graza: "Nadam se da se neće dogoditi neki crni labud"

Petar Jenjić • četvrtak, 09.01.2020.
Filip Brkić i Nikša Kaleb uživo iz Graza: "Nadam se da se neće dogoditi neki crni labud"

Još nešto manje od sat vremena ostalo je do početka utakmice između Hrvatske i Crne Gore, a uživo su se iz Graza uoči susreta javili Filip Brkić i Nikša Kaleb...

Nekadašnji reprezentativac Nikša Kaleb kazao je u najavi da Hrvatska treba puhati na hladno jer je pobjeda na startu susreta jako važna.

"Još od Portugala 2003. godine pušemo na hladno. Znamo koliko je važno slaviti u prvoj utakmici, prenijeti dva boda i dobiti na samopouzdanju. Nadam se da nam se neće dogoditi neki crni labud."

Obrana i vratar najjači su dio Crne Gore.

"Objektivno smo kvalitetniji od Crne Gore koja polaže najviše nade u obranu i vratara. Nadam se da vratara nećemo razbraniti i da neće imati tako dobar dogovor obrane i vratara."

"Oko tisuću i pol navijača je tu. Drugačiji je motiv igrati pred takvom publikom i vjerujem da nećemo imati problema", dodao je, između ostalog, Nikša Kaleb.

Filip Brkić i Nikša Kaleb uživo iz Graza!

[UŽIVO IZ GRAZA] Prije velikog rukometnog spektakla naš Filip Brkić i Nikša Kaleb samo za vas komentiraju što možemo očekivati od dvoboja s Crnom Gorom!Objavljuje Vrijeme je za rukomet u Četvrtak, 9. siječnja 2020.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!