Rukomet

Prvi ispiti za Sloveniju i BiH u izravnom prijenosu na RTL-u

Sportnet • petak, 10.01.2020.
Prvi ispiti za Sloveniju i BiH u izravnom prijenosu na RTL-u

Drugi dan Europskog rukometnog prvenstva donosi prve nastupe za Sloveniju, Sjevernu Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu, a te tri utakmice možete pratiti u izravnim prijenosima...

Hrvatska je odradila svoju prvu zadaću, upisala je pobjedu protiv Crne Gore za "ubijanje" one početne nervoze i mirno čeka drugo kolo i dvoboj protiv puno ozbiljnijeg protivnika Bjelorusije.

No zanimljivo će biti i tijekom petka, u izravnom prijenosu na RTL-u, RTL-u 2 i RTLplayu, očekuju nas tri susreta.

Prvi će na parket u 18:15 sati Slovenija i Poljska uz izravan prijenos na RTL 2. Slovenci su neposredno prije Prvenstva promijenili izbornika, Veselina Vujovića zamijenio je Ljubomir Vranješ, a ovaj dvoboj pokazat će kolikog je traga ostavio taj potres unutar reprezentacije. Poljaci ne izgledaju uvjerljivo i dobar su izbor za Sloveniju na startu.

U terminu od 20:30 na rasporedu su dva prijenosa. Na glavnom RTL kanalu Norveška će u statusu velikog favorita igrati protiv BiH, ali trebat će oprezno ući u susret jer su prve utakmice nerijetko zamka za favorite. BiH je u Poreču pokazala da zna igrati i ima dobre igrače stoga opuštanja kod Norvežana ne smije biti.

Istovremeno na RTLplayu možete pratiti dvoboj između Sjeverne Makedonije i Ukrajine, zanimljiv susret između reprezentacije koja je već godinama čest sudionik na velikim natjecanjima i jednog povratnika. Ukrajina je zadnji put na europskim prvenstvima nastupila 2010. godine, a zadnju pobjedu uhvatila je četiri godine ranije.

Još jedan zanimljiv dan je pred nama, ne propustite današnji program, moglo bi biti vrlo uzbudljivo.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!