Rukomet

Alexander Hermann kandidat za najvećeg pehista u svijetu rukometa

Branimir Korać • petak, 10.01.2020.
Alexander Hermann kandidat za najvećeg pehista u svijetu rukometa
Foto: Pixsell

Jedan od najboljih austrijskih igrača Alexander Hermann nema sreće. Na posljednjem treningu uoči prvog dvoboja protiv Češke zaradio je ozljedu zbog koje će pauzirati duže vrijeme...

Jedan od domaćina ovog Europskog prvenstva, Austrija, neće imati na raspolaganju igrača od kojeg je dosta očekivala. Alexander Hermann zaradio je ozljedu na zadnjem treningu zbog koje će propustiti ostatak Prvenstva.

Težak je to udarac za Hermanna, njegova povijest bolesti i zdravstvenih problema uoči i na velikim natjecanjima je poduža i ovo mu nije prvi put da mora na pauzu.

Naime na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018. godine zaradio je ozljedu koljena već u prvom kolu te je morao propustiti susret s Francuskom da bi zakrpan odigrao u posljednjem kolu protiv Norveške. Prošle godine neposredno prije početka Svjetskog prvenstva slomio je metatarzalnu kost te je propustio SP, a to se dogodilo i ovaj put.

Naime u četvrtak na posljednjem treningu uoči dvoboja protiv Češke, Hermann je još jednom zaradio puknuće metatarzalne kosti te je za njega Europsko prvenstvo završeno prije nego je i stigao nastupiti.

Lijevi vanjski Gummersbacha pauzirat će neko vrijeme te je umjesto njega pozvan Daniel Dicker.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!