Rukomet

Ante Gadža gost Igrača više: "Vidljivo je da Bjelorusija napreduje"

Branimir Korać • petak, 10.01.2020.
Ante Gadža gost Igrača više: "Vidljivo je da Bjelorusija napreduje"

Podcast Ane Strizić Igrač više u goste dovodi Antu Gadžu. Igrač sa šireg Červarovog popisa govorio je o Hrvatskoj na Europskom prvenstvu, ali i o klupskoj sezoni...

Hrvatska rukometna reprezentacija dobro je krenula na Europskom prvenstvu, na startu je svladala Crnu Goru 27:21, a dio reprezentacije sa šireg popisa je i mladi igrač PPD Zagreba Ante Gadža.

Gadža je odradio s reprezentacijom prvi dio priprema u Zagrebu i drugi dio u Poreču nakon čega se vratio u klub te je u statusu pričuve.

U podcastu s Anom Strizić, Gadža je analizirao dvoboj s Crnom Gorom i istaknuo kako je i nervoza na startu Europskog prvenstva svakako imala utjecaja na igru u prvih 30 minuta.

"Sve je to imalo pomalo utjecaja, a čak i kada smo dobro prošli, Simić je stvarno odlično obranio. Kada smo imali u prvom dijelu dva razlike i trebali se odvojiti, on je stvarno odlično reagirao. S druge strane Šego niti nije imao previše šanse, obrana nije bila kakva je bila u drugom poluvremenu", smatra Gadža.

Slijedi dvoboj protiv Bjelorusije koja je jako neugodna.

"Imamo s njom dobar omjer, ali vidljivo je da Bjelorusi napreduju. Puno ulažu u klupski rukomet i sigurno to ostavlja traga i na reprezentaciji. Na svim pozicijama imaju odlične igrače, Meškov je njihov klub, visoko stoji u Ligi prvaka, Bjelorusija je jaka ekipa i bit će sigurno nezgodno."

O ostalim temama vezanim uz Hrvatsku na Europskom prvenstvu, njenim protivnicima, ali i o klupskom dijelu i sezoni s PPD Zagrebom, poslušajte u podcastu - Igrač više.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!